TRPharm, CEO Pharma ile Güçlerini Birleştirdi

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, CEO Pharma İlaç Ecza Deposu ile önemli bir iş birliğine imza attı.

  • 14 Temmuz 2023
  • TRPharm, CEO Pharma ile Güçlerini Birleştirdi için yorumlar kapalı
  • 181 kez görüntülendi.
TRPharm, CEO Pharma ile Güçlerini Birleştirdi

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, nadir hastalıklar ve medikal estetik odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, CEO Pharma İlaç Ecza Deposu ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği neticesinde TRPharm ürün gamına antibiyotik, ateş düşürücü, alerjik rinit, cinsel sağlık, kalp hastalıkları alanında toplamda 11 ürün ile formlarından ilk basamakta 8 ürün ve formları dahil oldu.

Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, yaptığı inovatif çalışmalar ve iş birlikleriyle büyümeye devam ediyor. Bu çerçevede birçok ilaç şirketinin ürünlerinin satış ve pazarlamasını üstlenen ve kendi ruhsatlı ürünleri de bulunan CEO Pharma ile iş birliğine giden TRPharm, portföyüne toplamda 11 ürün ile formlarından ilk basamakta 8 ürün ve formlarını ekledi. Geri kalan ürün ve formları 2023 sonuna kadar portföye eklenmiş olacak.

TRPharm Genel Müdürü İsmet İnce, bu iş birliğiyle oluşan yeni portföyün TRPharm’ın global inovatif sağlık şirketi olma vizyonuna önemli katkılar sağlayacağının altını çizdi. Perakende ürünlerin yönetiminin TRPharm için ayrı bir uzmanlık olduğuna dikkat çeken İnce, “Maalesef aynı endikasyona sahip bazı ilaçlar stokta bulunamıyor. Bu çerçeveden bakıldığında TRPharm olarak geniş portföyümüzle karşılanamayan ihtiyaçlara cevap verdiğimizi söyleyebiliriz. Hedefimiz ürün portföyümüzü her geçen gün yeni formlar ve ürünlerle daha da büyüterek toplum sağlığı için daha fazlasını yapabilmek” dedi.

 

CEO Pharma İlaç Ecza Deposu Hakkında

Faaliyetlerine 2021 yılında Ankara’da başlayan CEO Pharma İlaç Ecza Deposu, özel Hastane ihaleleri ve ihracatla başladı. Ardından World Medicine, Vefa ilaç firmaları ve Bazı çeşitli firmalar ile iş birliğine devam etmektedir  15 ürünün Satış ve Pazarlama organizasyonunu üstlenen CEO Pharma, kendi ruhsatlı ürünleri listesine ekleyerek yoluna devam etti.  Yeni ruhsatların çıkarılarak ürün portföyünü genişletmek için çalışmalarına devam eden şirket, müşterilerinin ihtiyaç, talep ve beklentilerini en fazla ürün çeşidi, en son teknoloji imkanları ve en uygun ticari koşullarla karşılamayı kendine misyon ediniyor.

 

TRPharm Hakkında

2013 yılında kurulan TRPharm, onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji, medikal estetik ve özellikle nadir hastalıkların tedavisine yönelik orijinal, jenerik ve biyobenzer ürünleri sektörün hizmetine sunuyor. Son dönemde ilaç alanındaki tecrübesine cihaz, genetik testler ve rejeneratif tıp alanlarını da ekleyen TRPharm, ürün ve hizmetlerini Latin Amerika’dan, Kafkas ülkelerine, Balkanlar’dan Kuzey Afrika’ya kadar birçok farklı coğrafyadaki 20’den fazla ülkeye ulaştırıyor. Sektördeki iddiasını “Where Health Meets Innovative Solutions” mottosuyla sürdüren TRPharm, global, inovatif bir sağlık firması olmayı hedefliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı