Turizm ve etkinlik sektörünün devleri ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yaptı.

  • 06 Ocak 2024
  • Turizm ve etkinlik sektörünün devleri ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geldi. için yorumlar kapalı
  • 164 kez görüntülendi.
Turizm ve etkinlik sektörünün devleri ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yaptı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde, Elexus Hotel & Convention ev sahipliğinde, Cyprus Royal Turizm ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) destekleriyle düzenlenen organizasyonda ulusal ve uluslararası kurumsal firmalar, etkinlik ajansları, oteller, acenteler, turizm ve etkinlik sektörü profesyonelleri ACE of MICE çatısı altında bir araya geldi.

Yüzlerce kurumsal markanın etkinlik satın alıcılarının yanı sıra uluslararası tur operatörlerinin, acente ve etkinlik firmalarının üst düzey yöneticilerinin 3 gün boyunca hosted buyer olarak ağırlandığı Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards açılış konuşmasını yapan Dream Project CEO’su Volkan Ataman, “Bu yıl 12. Kez sektörümüzü B2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları ile en üst düzeyde bir araya getirdik. Sektörün profesyonelleri, 2 gün boyunca B2B toplantılar ile yeni iş bağlantıları oluşturacak” dedi. ACE of M.I.C.E. organizasyonu ile 11 yıldır sektöre önemli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, KKTC’deki bu etkinlik ile bunu bir üst noktaya taşıdıklarını vurguladı. Ataman sözlerini şöyle sürdürdü “Bu seneki Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yine ulusal ve uluslararası çok önemli markaları ve değerli isimleri buluşturduk. Bu büyük organizasyonla; etkinlik sektörünün faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıca etkinliğimiz Kıbrıs MICE destinasyonuna çok büyük katkılar sunuyor olacak. Birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Kıbrıs muhteşem doğası, denizi, lezzetleri, üst düzeyde hizmet sunan mükemmel tesisleri, yeni hatların eklenmesiyle büyüyen uçuş ağı ve yeni havalimanı ile MICE alanında daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Şimdi alanında uzman çok değerli konuşmacılarımız ile Kıbrıs MICE pazarının aldığı payın ve bu alandaki bilinirliğinin arttırılması için neler yapılması gerektiğini konuşuyor olacağız.”

 

Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu Oturumu

Büyük bir potansiyele sahip olan Kıbrıs MICE pazarının bu alanda aldığı payın arttırılması için neler yapılması gerektiğinin ele alındığı oturumda önemli konuşmacılar yer aldı.

Açılış günü gerçekleşen‘’Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu’’ oturumunda ; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, Kıbrıs Türk Otelciler Derneği Başkanı Dimağ Çağıner, Jolly CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Cyprus Royal Genel Müdürü Kerem Çağlayan, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun ve Elexus Hotel Genel Müdürü Görkem Aydıner  konuşmacı olarak yer aldı.

 

25 KATEGORİDE BAŞVURAN YÜZLERCE FİRMA JÜRİ OYLAMASINDA

6 Ocak akşamı kırmızı halı seremonisi ile başlayacak ve muhteşem şovlar eşliğinde gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E. Awards Ödül Töreni’nde sektörünün en iyileri 25 ayrı kategoride ödüllerine kavuşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı