Turizm ve etkinlik sektörünün devleri  ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geliyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

  • 28 Aralık 2023
  • Turizm ve etkinlik sektörünün devleri  ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geliyor. için yorumlar kapalı
  • 119 kez görüntülendi.
Turizm ve etkinlik sektörünün devleri  ACE of MICE ile 12. Kez bir araya geliyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

KKTC Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde, Elexus Hotel & Convention ev sahipliğinde,  , Cyprus Royal Turizm ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) destekleriyle düzenlenecek organizasyonda ulusal ve uluslararası kurumsal firmalar, etkinlik ajansları, oteller, acenteler, turizm ve etkinlik sektörü profesyonelleri ACE of MICE çatısı altında bir araya geliyor olacak.

 

B2B TOPLANTILAR İLE MICE SEKTÖRÜ EN ÜST DÜZEYDE BİR ARAYA GELECEK

MICE sektörünü B2B toplantılar, network etkinlikleri ve ödül töreni ile bir araya getiren Dream Project, sektörde yeni iş birliklerinin oluşmasını ve ticari hacmin artmasına büyük katkı sunuyor. Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yüzlerce kurumsal markanın etkinlik satın alıcılarının yanı sıra  uluslararası tur operatörlerinin, acente ve etkinlik firmalarının üst düzey yöneticilerini 3 gün boyunca hosted buyer olarak ağırlayacak.

 

Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu Oturumu

Büyük bir potansiyele sahip olan Kıbrıs MICE pazarının bu alanda aldığı payın arttırılması için neler yapılması gerektiğinin ele alınacağı oturumda önemli konuşmacılar yer alacak.

5 Ocak tarihinde gerçekleşecek ‘’Parlayan Yıldız Kıbrıs MICE Destinasyonu’’ oturumunda ; Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kıbrıs Türk Otelciler Derneği Başkanı Dimağ Çağıner, Jolly CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Cyprus Royal Kurucu Ortağı Rauf Denktaş, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun ve Elexus Hotel Genel Müdürü Görkem Aydıner’ in konuşmacı  olarak yer alacaklar ..

 

25 KATEGORİDE BAŞVURAN YÜZLERCE FİRMA JÜRİ OYLAMASINDA

Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards ile ilgili açıklamalarda bulunan Dream Project CEO’su Volkan Ataman ,“Bu yıl 12. Kez sektörümüzü B2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları ile en üst düzeyde bir araya getiriyoruz. Sektörün profesyonelleri, 2 gün boyunca B2B toplantılar ile yeni iş bağlantıları oluşturacak” dedi. ACE of M.I.C.E. organizasyonu ile 11 yıldır sektöre önemli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, KKTC’deki bu etkinlik ile bunu bir üst noktaya taşıyacaklarını vurguladı. Ataman sözlerini şöyle sürdürdü “Bu seneki Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yine ulusal ve uluslararası çok önemli markaları ve değerli isimleri buluşturacağız. Bu büyük organizasyonla; etkinlik sektörünün faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıca etkinliğimiz Kıbrıs MICE destinasyonuna çok büyük katkılar sunuyor olacak.

 

EĞLENCE DORUKTA OLACAK

5 Ocak akşamı gerçekleşecek MOE Party ‘de dünyaca ünlü Dj Erkan Şen ile katılımcılarla keyifli bir gece yaşanacağını belirten Ataman,  6 Ocak akşamı ise kırmızı halı seremonisi ile başlayacak ve muhteşem şovlar eşliğinde gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E. Awards Ödül Töreni’nde sektörünün en iyilerinin 25 ayrı kategoride ödüllerine kavuşurken muhteşem sesi ve yorumuyla Gökhan Tepe geceye renk katacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı