Undawn Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Harita, Hikâye, Yeni Roller ve Daha Fazlası Geliyor

Level Infinite’in tamamen Türkçe ve ücretsiz olan açık dünya hayatta kalma oyunu Undawn için ilk büyük içerik güncellemesi yayınlandı.

  • 24 Ağustos 2023
  • Undawn Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Harita, Hikâye, Yeni Roller ve Daha Fazlası Geliyor için yorumlar kapalı
  • 122 kez görüntülendi.
Undawn Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Harita, Hikâye, Yeni Roller ve Daha Fazlası Geliyor

Level Infinite’in tamamen Türkçe ve ücretsiz olan açık dünya hayatta kalma oyunu Undawn için ilk büyük içerik güncellemesi yayınlandı. Kum Fırtınası isimli bu güncelleme ile oyuna sıcak hava dalgası çöküyor ve oyuncuları yepyeni bir çöl haritası bekliyor. 

Tüm dünyaya yüksek kalitede oyunlar sunmak için kurulmuş olan Level Infinite ve yenilikçi oyun geliştirme stüdyosu LightSpeed Studios, oynaması ücretsiz açık dünya hayatta kalma oyunu Undawn için ilk büyük güncelleme olan Kum Fırtınası’nı resmî olarak yayınladı. Yeni güncellemeyle oyuna yeni bir harita, hikâye akışı, baskın görevleri, yeni roller, etkinlikler, taşıtlar gibi heyecan verici içerikler ekleniyor. 

 

Sıcak hava dalgası Undawn’a da çöktü! 

Bugünden itibaren oyuncular Altın Çöl adı verilen yepyeni bir bölgeyi keşfedebilecekler. Bir zamanlar ünlü bir turizm merkezi olarak bilinirken, şimdi kumların altında kalan bu bölge, ıssız ve yaşanmaz hale geldi. Sıcak ve vahşi hayvanlarla dolu bu çöl boyunca oyuncular antilop, çakal ve tilki gibi hayvanlarla karşılaşırken, bir zamanlar ordunun gizli deneyler yaptığı motelleri, vahaları ve yasak bölgeleri keşfedecekler.

Ayrıca yeni güncelleme ile Altın Çöl bölgesinin gölgelerinde gizlenen, insanlığa yönelik karanlık bir tehdide odaklanan “Uçurum” isimli yeni bir hikâye bölümü de oyuna eklendi. Kuzgunlar Sığınağı, bu tehdidi araştırmak ve olası korkunç bir çatışmaya hazırlanmak için felaketzedelerden oluşan bir ekip kurdu. Şimdi yaban topraklarında saklı sırları ortaya çıkarmak oyuncuların elinde!

Son olarak oyuncular yeni baskın görevlerine ve etkinliklere katılabilir, Gaspçı veya Ozan olarak yeni roller üstlenebilir ve iki yeni taşıt türünü kullanabilirler. Undawn’daki Kum Fırtınası güncellemesini oyunun iOS, Android, Steam ve resmî web sitesinden indirerek ücretsiz oynayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı