Ünlü sanatçılar beIN Gurme ekranlarında mutfağın ve eşsiz tariflerin tadını çıkardı!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün, beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”in 12.

  • 24 Ağustos 2023
  • Ünlü sanatçılar beIN Gurme ekranlarında mutfağın ve eşsiz tariflerin tadını çıkardı! için yorumlar kapalı
  • 160 kez görüntülendi.
Ünlü sanatçılar beIN Gurme ekranlarında mutfağın ve eşsiz tariflerin tadını çıkardı!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün, beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”in 12. bölümünde de ünlü isimler mutfakta eşsiz lezzetlerin tadını keyifli sohbetler eşliğinde çıkardı. Programın bu haftaki konukları Ahmet Güneştekin, Demet Sağıroğlu ve Kubat sofrada izleyicilerle buluşuyor!

 Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de, ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ cumartesi günü saat 19.20’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sedef İybar evinin kapılarını açtığı, damakta iz bırakan tatlara sımsıcak sohbetlerin eşlik ettiği programa yeni bölümde yine birbirinden ünlü sanatçılar misafir oluyor.

 

Doyulmaz sohbetler ve lezzetler

İçten ve sımsıcak sohbetler eşliğindeki lezzet deneyiminde; dünya mutfağından seyahate, ilginç anılardan kıymetli arkadaşlıklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilişkilere kadar hayata dair ne varsa konuşulan programın bu hafta 12. bölümündeki misafirleri dünyaca ünlü çok yönlü sanatçı ressam heykeltıraş Ahmet Güneştekin, güçlü sesleriyle öne çıkan ünlü şarkıcılar Demet Sağıroğlu ve Kubat. 

Yeni bölümde de her zamanki gibi izleyiciler konuklar gelmeden önce mutfakta İybar’ın marifetli ellerinden çıkan yemeklerin hazırlanışına tanıklık edecek, ardından da sofradaki keyifli muhabbete dahil olacak. Sedef İybar’ın özenle hazırladığı menüsünde bu hafta Rus mutfağının ünlü lezzeti dana stroganoff ile bademli pilav tatlı olarak ise kahveli parfe var.

“Sedef’e Yemeğe Bekleriz” yeni bölümüyle 26 Ağustos Cumartesi günü saat 19.20’de beIN GURME ekranlarında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı