'VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023' için geri sayım başladı

Dijitalleşme alanında sahip olduğu inovatif bakış açısıyla gençleri geleceğe hazırlayan ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ başvurularında sona gelindi.

  • 07 Ağustos 2023
  • 'VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023' için geri sayım başladı için yorumlar kapalı
  • 140 kez görüntülendi.
'VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023' için geri sayım başladı

Dijitalleşme alanında sahip olduğu inovatif bakış açısıyla gençleri geleceğe hazırlayan ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ başvurularında sona gelindi.  Yazılım kariyerine VakıfBank’ta devam etme şansı bulacak adaylar için son gün 10 Ağustos. 

VakıfBank’ın teknoloji alanında kariyer yapmak ve yazılım alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere yönelik düzenlediği ‘VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’ başvuruları için geri sayım başladı. 

Başvuruların tamamlanmasının ardından adayların heyecanlı süreci devam edecek. Başvuru kriterlerini sağlayan adaylar arasından teknik test ve video mülakatları başarıyla geçen katılımcılar, 9 Eylül-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek VakıfBank Fullstack Bootcamp 2023’te, 8 haftalık yoğun bir teknik eğitim alacak.

Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Haberleşme-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, İstatistik bölümlerinden mezun olan gençler ile yaşı daha büyük adaylar da ilgili alanlardaki önceki çalışmalarını aynı tarihe kadar ileterek Bootcamp’e katılabilecek. 

.NET, Sql ve Angular teknolojilerinde bilgi ve becerilerini geliştirme imkanı bulan katılımcılar, eğitimlerin ardından hazırladıkları bitirme projelerini sunacaklar ve kariyerlerine VakıfBank’ın yazılım ekibinde devam etme olanağı da yakalayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı