Valorant 8. Kısım 3.Bölüm Oyuncularla Buluşuyor

Riot Games ve VALORANT bugün lava ve kargaşaya hükmeden kadim varlıklardan esinlenilen Felaketin Kalbi Koleksiyonu’nu tanıttı.

  • 02 Mart 2024
  • Valorant 8. Kısım 3.Bölüm Oyuncularla Buluşuyor için yorumlar kapalı
  • 107 kez görüntülendi.
Valorant 8. Kısım 3.Bölüm Oyuncularla Buluşuyor

Riot Games ve VALORANT bugün lava ve kargaşaya hükmeden kadim varlıklardan esinlenilen Felaketin Kalbi Koleksiyonu’nu tanıttı. Oyuncu ateş ettikçe daha fazla akan lavla ısınan ve durunca soğuyan temasıyla öne çıkan bu kaplama setinde aynı zamanda özel saldırı, koşma ve kuşanma animasyonlarına sahip yeni çifte kılıç türündeki yakın dövüş silahı Felaketin Bıçakları da yer alıyor. 

Felaketin Kalbi Koleksiyonu’nda her stilde farklılık gösteren ve oyuncuyu başka bir boyuta ışınlayan gizli bir özel bitiriş animasyonu özelliği ve özel ateş etme sesleri bulunuyor. Felaketin Kalbi Koleksiyonu; Vandal, Phantom, Spectre, Shorty ve yeni çifte kılıç kaplamalarından oluşuyor. Bölüm 08 Kısım 02 aynı zamanda beraberinde yeni bir Savaş Bileti de getiriyor ve bu bilette Renk Deryası Sheriff, İğnekabuk Kılıcı ve Sevgilerimle spreyi gibi yepyeni içerikler bulunuyor.

Ayrıca VCT 2024 Sezonu’nu kutlamak adına Riot Games her biri takımlara özel tasarlanan ve VCT takımlarının kimliklerini yansıtan takım kapsülleri çıkardı. Oyuncular 2024 VCT Sezonu boyunca bu kapsülleri VALORANT’ın yeni oyun içi Espor Mağazası’ndan edinebilirler. 

Ayrıntılı bilgi için playvalorant.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bölüm 08 Kısım 02, 6 Mart 2024 tarihinde başlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı