Vodafone Flex ve JBL'den yeni iş birliği

Yeni nesil teknolojilerin yeni nesil operatörü olmayı hedefleyen Vodafone, ses ekipmanları alanında dünyanın önde gelen markalarından JBL ile işbirliğinin kapsamını genişletiyor.

  • 26 Eylül 2023
  • Vodafone Flex ve JBL'den yeni iş birliği için yorumlar kapalı
  • 129 kez görüntülendi.
Vodafone Flex ve JBL'den yeni iş birliği

Yeni nesil teknolojilerin yeni nesil operatörü olmayı hedefleyen Vodafone, ses ekipmanları alanında dünyanın önde gelen markalarından JBL ile işbirliğinin kapsamını genişletiyor. JBL’in en yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex, sadece Vodafone FLEX’te satışa sunulacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine en gelişmiş teknoloji ürünlerini Vodafone FLEX ayrıcalıklarıyla sunmaya devam ediyor. “Yeni nesil teknolojilerin yeni nesil operatörü” mottosuyla en yeni teknolojiye sahip ürünleri portföyüne katmayı sürdüren Vodafone, ses ekipmanları alanında JBL ile yeni bir işbirliğine imza attı. Buna göre, JBL’in en yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex, sadece Vodafone FLEX’te satışa sunulacak. JBL’in bu çok özel kulaklık modeline herkesten önce ulaşacak olan Vodafone FLEX müşterileri, ürünü faturaya ek 12 ayda ödeme imkânıyla satın alabilecek. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, ses ekipmanları alanında dünyanın önde gelen markalarından JBL ile işbirliğimizde yeni bir sayfa açıyoruz. Bu işbirliği sayesinde müşterilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda JBL ürünlerine kendi yaşam tarzlarına uygun model ve renklerde avantajlı fiyat ve ödeme imkânlarıyla Vodafone FLEX sayesinde ulaşabilecek. Bu kapsamda, JBL’in yeni kablosuz kulak içi kulaklık modeli JBL Wave Flex’i Vodafone FLEX üzerinden müşterilerimizle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, JBL Wave Flex ürününe herkesten önce ve Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabilecek. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip ürünlerle tanışmak üzere Vodafone’a davet ediyoruz.” 

 

Ayrıcalıklı dinleme deneyimi

Gün boyu rahatlık sağlayan ergonomik tasarımıyla dikkat çeken JBL Wave Flex, hızlı şarj özelliği ve uzun batarya süresi sayesinde kulakta 8 saat, kutusunda ise 24 saat kullanım imkânı sunuyor. Ambient Aware özelliğiyle, müzik dinlerken çevredeki seslerin farkında olmak için otomatik ses yüksekliği ayarlanabiliyor. TalkThru özelliği sayesinde ise kulaklığı çıkarmadan başkalarıyla rahatça konuşmak mümkün oluyor. Suya ve toza dayanıklı olan JBL Wave Flex ile elleri kullanmadan aramalar kolayca yönetilebiliyor ve arama boyunca kullanıcı kendi sesini duyabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, JBL kulaklık uygulamasıyla dinleme deneyimini kişiselleştirebiliyor.

 

10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün

Bir yıl önce pazara sunulan Vodafone FLEX, Vodafone müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. “Seç Seç Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX’te toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün yer alıyor. Müşteriler, zengin seçenekler arasından aradığı ürüne kolayca ulaşabildiği gibi, kendine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyor. Vodafone FLEX dünyası “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanıyor.

  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı