Wolkswagen arena'da yaklaşan etkinlikler aralık 2023

VOLKSWAGEN ARENA’DA YAKLAŞAN ETKİNLİKLER ARALIK 2023   Her sene dolu dolu bir program sunan Volkswagen Arena, “Her Şey Bir Arenada” mottosuyla Aralık ayı boyunca da birbirinden farklı etkinliklerle katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

  • 01 Aralık 2023
  • Wolkswagen arena'da yaklaşan etkinlikler aralık 2023 için yorumlar kapalı
  • 138 kez görüntülendi.
Wolkswagen arena'da yaklaşan etkinlikler aralık 2023

VOLKSWAGEN ARENA’DA YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

ARALIK 2023

 

Her sene dolu dolu bir program sunan Volkswagen Arena, “Her Şey Bir Arenada” mottosuyla Aralık ayı boyunca da birbirinden farklı etkinliklerle katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Her hayale göre dönüşen ve her hayali gerçeğe dönüştüren Volkswagen Arena Aralık ayı boyunca; hard techno’nun yükselen ismi OGUZ, son dönemin en çok konuşulan rap sanatçılarından CAKAL, KREK Tiyatro’nun ilgiyle takip edilen oyunu “Dünyada Karşılaşmış Gibi”, dans-pop tarzındaki şarkılarıyla sahnelerin sevilen ismi Simge Sağın, elektronik müziğin sınırlarını zorlayan, atmosferik ve etkileyici bir sesin temsilcisi olan Fransız ikili KAS:ST, ilk albümü Merhem’le kendine çok sıkı bir takipçi kitlesi edinen Melike Şahin, yerli alternatif sahnenin popüler isimlerinden Dolu Kadehi Ters Tut, underground sahnenin sıra dışı isimlerinden Fransız DJ I Hate Models, Basketball Champions League’in 2023-2024 Sezonu C Grubu maçında Darüşşafaka Lassa ile Letonya ekibi VEF Riga’nın kıyasıya mücadelesi, müzik dünyasında özgün sesi ile dikkat çeken Semicenk, geleneksel hale gelen yıl sonu konserleri ile Fazıl Say’ın sahnesinde Genco Erkal ve Cem Adrian’ı ağırlayacağı çok özel performansları ve yerli alternatif rock sahnenin en önemli temsilcilerinden mor ve ötesi’ni sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.

 

Hard techno’nun yükselen ismi OGUZ, All Night Long performansı ile 1 Aralık Cuma akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sonradan bir parçası olacağı rave sahnesiyle ilk tanışması Amsterdam’da olan DJ, bu deneyimden ilham alarak, müzik prodüksiyonunun inceliklerini öğrenmeye ve kendi yorumlarını oluşturmaya başladı. Label Project sunumuyla gerçekleşecek ve OGUZ’un yaratıcı ve yoğun enerjik seslerden oluşan 6 saatlik setiyle sevenlerinin karşısında olacağı bu sıra dışı gecenin biletlerine gmticket üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Son dönemin en çok konuşulan rap sanatçılarından CAKAL, 3 Aralık Pazar akşamı Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferinde sevenleriyle buluşacak. İlk olarak “Mahvettim” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve YouTube’da kısa sürede 7,6 milyonluk bir izlenme elde eden Emirhan Çakal, son olarak “İmdat” şarkısını rap severlerin diline dolamayı başardı. Kısa sürede elde ettiği başarılarla gözlerin kendisine çevrilmesini sağlayan genç sanatçı CAKAL’ın Iticket Production organizasyonu ile gerçekleşecek konserinin biletlerine iticket üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 

KREK Tiyatro’nun yoğun ilgi gören Afife Jale ödüllü oyunu “Dünyada Karşılaşmış Gibi” beşinci sezonunda da Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde tiyatro severlere sıra dışı bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda KREK’in kurucusu Berkun Oya’nın oturduğu; oyuncu kadrosunda tiyatro sahnesinin deneyimli isimleri Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Fatih Artman, Okan Yalabık, Öner Erkan, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’in yer aldığı “Dünyada Karşılaşmış Gibi” sıra dışı sahne tasarımı ve zekice işlenmiş senaryosuyla, Pozitif iş birliği ile beşinci sezonuna Volkswagen Arena’da perde açıyor. Sezon boyunca seyirciyle buluşmaya hazırlanan “Dünyada Karşılaşmış Gibi”nin Aralık ayı gösterimleri; 6-7-26-27 ve 28 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Beşinci sezonunda da Volkswagen Arena’da tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan “Dünyada Karşılaşmış Gibi”nin biletlerine sezon boyunca Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

2015 yılında yayınladığı ve aynı yıl radyo ve televizyonlarda liste başı olan “Miş Miş” ile Türk pop müziği sahnesinde dikkatleri üzerine çeken, dans-pop tarzındaki şarkılarıyla sahnelerin sevilen ismi Simge Sağın 8 Aralık Cuma Volkswagen Arena’nın büyüleyici atmosferinde dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kısa sürede dillere pelesenk olan şarkılarının yanı sıra etkileyici sahne şovlarıyla da dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Simge Sağın’ın Atlantis Yapım organizasyonu ile gerçekleşecek performansının biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Elektronik müziğin sınırlarını zorlayan, atmosferik ve etkileyici bir sesin temsilcisi olan Fransız ikili KAS:ST, müzik sahnesine adım attıkları 2017 yılından beri dinleyicilere benzersiz bir müzik deneyimi sunmaya devam ediyor. Techno, house ve elektronik müziğin çeşitli unsurlarını bir araya getirerek dinleyicilere sürükleyici ve zamansız bir yolculuk sunan KAS:ST 9 Aralık Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Flexanima sunumu ile gerçekleşecek ve AV:SHOW konsepti ile setin başına geçecek Fransız ikilinin bu sıra dışı performansının biletleri tükendi.

 

“Tutuşmuş Beraber”, “Deli Kan”, “Geri Ver” gibi şarkılarıyla tanınan ve ilk albümü Merhem’le kendine çok sıkı bir takipçi kitlesi edinen Melike Şahin, 13 Aralık Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek ve Melike Şahin’in her biri şimdiden ikonikleşmiş parçalarından oluşan repertuarıyla göz dolduran konserin bir parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın. Etkinliğin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Yerli alternatif sahnenin popüler isimlerinden Dolu Kadehi Ters Tut, Kerki Solfej organizasyonu ile, yılın son İstanbul konserini vermek için 15 Aralık Cuma akşamı bir kez daha Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2014 senesinden beri hızla büyüyen grup, Türkiye’nin önemli mekanlarını dolduran bir isim haline dönüştü. Kariyerlerini en başından beri bağımsız yürüten ikili, milyonlarca dinleyiciye ulaşarak kısa bir sürede Türkiye’nin en çok dinlenen grupları arasına girdi. 2023’nin son günlerinde, ezber bozan sahneleri ve sürpriz konuklarıyla Volkswagen Arena’da dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Dolu Kadehi Ters Tut’un performansının biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Çok kısa bir geçmişi olmasına rağmen, underground sahnenin en sıra dışı isimlerinden biri olmayı başaran Fransız DJ I Hate Models, türler arası dramatik geçişleri ile ünlü. ARTS’de yayınlanan Warehouse Memories EP ile 2016 yılının sonlarına doğru keşfedilen sanatçı, göz kamaştırıcı bir tırmanışla kariyerini sürdürüyor. Melankolinin ve yoğun duyguların ifadesine dayanan bir sanatsal çizgiyle, sevgi ile nefret, karanlık ile ışık arasındaki bir düşüşle müziğini karakterize eden I Hate Models, Jeton Records sunumu ile 16 Aralık Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Volkswagen Arena’nın benzersiz atmosferinde gerçekleşecek bu etkinliğin biletlerine Bugece.co üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

İmzaladığı isim sponsorluk antlaşmasıyla 2023-2024 sezonunda da oynayacağı tüm maçlarda parkeye “Darüşşafaka Lassa” ismiyle çıkacak olan Darüşşafaka Basketbol Takımı nefes kesen müsabakaları ile Volkswagen Arena’da basketbol severlerle buluşmaya devam ediyor. FIBA’nın Avrupa basketbol kulüpleri arasında düzenlediği uluslararası basketbol turnuvası Basketball Champions League’in 2023-2024 Sezonu C Grubu’nda, Darüşşafaka Lassa Letonya ekibi VEF Riga ile karşı karşıya gelecek. 19 Aralık Salı akşamı takımların kıyasıya mücadelesine sahne olacak adrenalin dolu bu karşılaşmaların parçası olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Müsabakaların biletlerine yakında Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Müzik dünyasında özgün sesi ile dikkat çeken Semicenk, kendine özgü müzikal vizyonu ve derin sözleriyle dinleyicilerini etkilemeyi sürdürüyor. Sanatında sınırları zorlayan bir yolculuğa çıkan ve sahne performanslarındaki enerjisi ve yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Semicenk, müziğinde elektronik, pop ve çağdaş tınıları başarıyla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Dinamik sahnesi ve çağdaş sound’uyla müzikseverlere duygusal ve unutulmaz bir müzik deneyimi sunan Semicenk, New Sound Event sunumuyla 20 Aralık Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenleriyle buluşacak. Sanatçının sevilen şarkıların oluşan çok özel bir repertuara sahne olacak bu özel akşamın biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Fazıl Say, Volkswagen Arena’da geleneksel hale gelen yıl sonu konserleri kapsamında bu yıl usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal ve farklı ses rengiyle dikkatleri her zaman üzerine çeken ve müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayarak kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian’ın kendisine eşlik edeceği birbirinden özel performanslara imza atacak. ACM organizasyonuyla düzenlenecek konserler Volkswagen Arena’da, 360 derecelik açıya sahip sahne konfigürasyonu ile müzikseverlerle buluşacak. Fazıl Say’a duayen tiyatro sanatçısı Genco Erkal’ın eşlik edeceği performansında Say ve Genco Erkal; Say’ın Nâzım Hikmet’in unutulmaz şiirlerinden esinlenerek bestelediği ve “Nâzım” başlığı altında sunduğu eserlerden oluşan bir repertuvarla 23 Aralık Cumartesi akşamı izleyici karşısında olacak.   

Fazıl Say’ın piyanosuna, farklı ses rengiyle dikkatleri her zaman üzerine çeken Cem Adrian’ın güçlü sesi ve etkileyici sahne performansı ile eşlik edeceği ve dinleyicilere çok özel bir repertuvar sunacakları performansları ise 24 ve 25 Aralık tarihlerinde iki gece üst üste Volkswagen Arena sahnesinde olacak. Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde müzikseverlerle buluşacak bu özel performansların sınırlı sayıdaki biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Yirmi yıl boyunca kültleşmiş albüm, sayısız tekli yayınlayan hem Türkiye’de hem de yurt dışında yüzlerce canlı performans sergileyen, yerli alternatif rock sahnenin en önemli temsilcilerinden mor ve ötesi, Epifoni organizasyonu ile Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferine konuk olmaya hazırlanıyor. Grup, geceye özel hazırlanmış sahne prodüksiyonu ve ‘Daha Mutlu Olamam’, ‘Bir Derdim Var’, ‘Cambaz’, ‘Oyunbozan’ başta olmak üzere ikonikleşmiş şarkılarından oluşan özel bir setlistle 30 Aralık Cumartesi akşamı senenin son İstanbul konseriyle sevenlerine büyüleyici bir akşam yaşatacak. Bu göz alıcı performansın biletlerine BiletixPassoBubiletBiletinial ve Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde deneyimlenebilecek etkinliklerle ilgili detaylı bilgi için https://www.vwarena.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı