Yeni Trials özelliğiyle Diablo IV'e rekabetçi oyun deneyimi geliyor

Diablo IV’ün 3.

  • 06 Şubat 2024
  • Yeni Trials özelliğiyle Diablo IV'e rekabetçi oyun deneyimi geliyor için yorumlar kapalı
  • 106 kez görüntülendi.
Yeni Trials özelliğiyle Diablo IV'e rekabetçi oyun deneyimi geliyor

Diablo IV’ün 3. Sezonu Season of the Construct, oyun tutkunlarının en sevdikleri bu oyuna bir dizi heyecan verici yeni içerik sunmaya hazırlanıyor ve en çok aranan özelliklerden biri için bekleyiş neredeyse sona ermekte üzere. Çeşitli beceri seviyelerindeki oyuncular için yeni bir rekabetçi oyun seviyesi getiren Diablo IV, Trials özelliğini sunuyor. Sezona damgasını vuranların sahip olmak için yarışacakları Mahzenler ve Unvanlar ile oyuncular, Liderlik Tabloları’nda yükselerek zafer için mücadele edebilecekler.

Merdivenleri tırmanın                                                                                              

Diablo IV’e gelen en yeni özellik olan Trials (Denemeler), çeşitli Merdivenler ve her Merdiven için bir Liderlik Tablosu sunacak. Sezona eklenen yaşam kalitesini artıran yeni özelliklerle, oyunun hayranları ölümcül düşmanlara karşı cesaretlerini test ederken, diğer oyunculara karşı sıralama yaparak Season of the Construct yıllıklarına kazınma şansı yakalayabilecekler.

Merdivenler, Seasonal Realm’da en yüksek skorlara ulaşmak için ustalık ve becerinin çok önemli olduğu Gauntlet aracılığıyla kullanılabilecek. Yeni Merdivenlerde oyuncular, her biri dört Mühür’den (Seal) biriyle temsil edilen Sıralamaları (Ranks) kazanacaklar. Mühürler, haftalık olarak değişen Gauntlet’e bağlı olarak önceden belirlenmiş bir Puan Eşiğine sahip olacak.

En yüksekten en düşüğe doğru sıralanmış olarak:

  • Seal of the Worthy: çok yüksek puan, en rekabetçi oyuncular için zorlu oyunlar
  • Seal of the Iron-Willed: yüksek puan, temel düzey oyuncular için zorlu oyunlar
  • Seal of the Steadfast: düşük puan, sıradan oyuncular için bazı zorlu oyunlar
  • Seal of the Blooded: puan zorunluluğu yoktur, sadece katılıma yöneliktir

Seal of the Blooded’dan Seal of the Worthy’ye kadar, oyunculara Kişisel En İyi Skorlarının yanı sıra bir sonraki Mühür’e ulaşmak için gerekli Skor da sunulacak.

Liderlik Tablolarında üst sıralara çıkın

En dinamik ve rekabete doymayan oyuncular için tasarlanan İlk 1000 Liderlik Tablosu’nda en yüksek skorları elde eden Diablo IV oyuncuları gösterilecek. İlk 1000’e girmek için oyuncuların, Merdivenin en tepesine ulaşarak gıpta ile bakılan Seal of the Worthy’yi kazanacakları bir aşamayı tamamlamaları gerekecek. 16 adet İlk 1000 Liderlik Tablosu bulunuyor ve bunlar dünya genelinde Solo Sınıf (sınıf başına 1, Hardcore + Normal versiyonları ile) ve Party (Party boyutu başına 1 (2, 3, 4 partili), Hardcore + Normal versiyonları ile) olarak ayrılıyor.

Gauntlet: Challenger Zindanı

Mahzenlerdeki Kabus Zindanı’ndan (Nightmare Dungeon) farklı olarak, Challenger Zindanı Canavarları 100. seviyede kilitlenecek ve 4. Dünya Kademesi oyuncularının haftalık Liderlik Tablosu yüksek skorları için yarışabilecekleri Merdiven oyununu sunacak. Bu Gauntlet’te galip gelmek için yarışmacıların Canavarları öldürerek, gizmo’ları açarak ve etkinlikleri sekiz dakikadan kısa sürede tamamlayarak Kudret Kanıtları’nı (Proofs of Might) toplamaları gerekecek. Ne kadar çok Kanıt toplanırsa, skor o kadar yüksek olacak ve haftalık olarak yenilenen Gauntlet’in sonunda Ganimet Mahzenlerini (Loot Caches) ele geçirme şansı artacak.

Gauntlet sırasında herhangi bir ganimet bulunamasa da oyuncular, başarılarına bağlı olarak, her bir Mahzenden bir Atadan Yadigar Eşya (Ancestral Legendary) garanti olmak üzere bir Mahzenle ödüllendirilecekler. Trial Merdivenleri boyunca birden fazla Mahzen kazanılabilecek.

  • Seal of the Worthy: Dört Gizli Mahzen
  • Seal of the Iron-Willed: Üç Gizli Mahzen
  • Seal of the Steadfast: İki Gizli Mahzen
  • Seal of the Blooded: Bir Gizli Mahzen

Unvanınızı isteyin

Oyuncuların başarılarını sergilemek Trials özelliğinin temelini oluşturuyor, bu nedenle şampiyonlar ödüllerini herkesin gıpta edeceği yeni bir Season of the Construct unvanı yoluyla isteyebilecekler. Oyuncular aşağıdaki gibi ödüllerle hünerlerini gösterme fırsatı bulacaklar:

  • Worthy Soul unvanı: Çeşitli Merdivenlerden birinde Seal of the Worthy mührünü kazanan en iyi oyuncular, tek seferlik unvanı ilgili haftaya özel olarak alacaklar.
  • Trails Mount Trophy: İlgili haftada herhangi bir Merdiveni ilk 1000’de bitiren oyuncular Sezon başına iki kez bu ödülü isteyebilecekler.
  • Ascendant Star unvanı: Herhangi bir Dünya Geneli Solo Liderlik Tablosu’nda İlk 20’de yer alan oyuncular.
  • Elite Ally unvanı: Herhangi bir Dünya Geneli Party Liderlik Tablosu’nda İlk 20’ye ulaşan oyuncular.
  • Hall of the Ancients: Her Gauntlet’ten en iyi 10 oyuncu, en yetenekli oyunculara özel olan kalıcı liderlik tablosuna kaydedilecek.

Şimdi Sanctuary’ye gidin ve Diablo IV şöhretler salonundaki yerinizi alın. Diablo IV: Season of the Construct oyunu Xbox, PlayStation, Battle.net ve Steam’de oynanabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı