YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu'nun yeni Booster Seti Battles Of Legend: Monstrous Revenge çıktı

Bu set Quarter Century Secret Rare (Çeyrek Yüzyıl Gizli Nadir) kartlarını içeren ilk booster seti olma özelliğine sahip   Konami Digital Entertainment B.

  • 23 Haziran 2023
  • YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu'nun yeni Booster Seti Battles Of Legend: Monstrous Revenge çıktı için yorumlar kapalı
  • 159 kez görüntülendi.
YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu'nun yeni Booster Seti Battles Of Legend: Monstrous Revenge çıktı

Bu set Quarter Century Secret Rare (Çeyrek Yüzyıl Gizli Nadir) kartlarını içeren ilk booster seti olma özelliğine sahip  

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun tamamı folyolu kartlardan oluşan booster seti Battles of Legend: Monstrous Revenge’in satışa çıktığını duyurdu.

Battles of Legend: Monstrous Revenge, Yu-Gi-Oh! kart oyununun 25. Yıldönümünü Quarter Century Secret Rare kartlarıyla kutlayan ilk güçlendirici set olma özelliğini taşıyor.

Armed Neos ve Assault Synchron gibi yeni kartların Quarter Century Secret Rare versiyonlarının yanı sıra Dark Armed DragonDanteTraveller of the Burning Abyss gibi ikonik kartlar ve Sky Striker Mobilize – Engage!’in yeni alternatif görselli bir versiyonu da bu setle birlikte gelenler arasında.

Battles of Legend: Monstrous Revenge, 52 yeni kart ve tarihin tozlu sayfalarından çıkıp gelen bir dizi oyuncu favorisini oyuncuların beğenisine sunuyor. Bu tamamı folyolu güçlendirici set, Yu‑Gi‑Oh! manga ve anime serisinde görülen birçok farklı Destenin kartlarının yanında şövalyeler, ejderhalar, hayaletler ve yılanlardan oluşan bir yapıya sahip.

Setin yepyeni kartları arasında Dark Magician the Knight of Dragon MagicArmed NeosAssault SynchronNumbers Last HopeOdd-Eyes Rebellion Xyz Dragon ve Rokket Coder yer alıyor. Ayrıca “Underworld” hayaletlerinden “Puppet” satranç adamlarına, “Performapals”tan “Sky Strikers”a kadar birçok Deste için yeni kartlar var.

Battles of Legend: Monstrous Revenge güçlendirici seti, 40 Secret Rare, 62 Ultra Rare karttan oluşup 20’den fazla kartın da Quarter Century Secret Rare versiyonuyla geliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı