Zorlu PSM’de Bu Hafta; 01 – 07 Kasım

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 01 KASIM PAZARTESİ// 100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.

  • 01 Kasım 2021
  • Zorlu PSM’de Bu Hafta; 01 – 07 Kasım için yorumlar kapalı
  • 347 kez görüntülendi.
Zorlu PSM’de Bu Hafta; 01 – 07 Kasım

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 01 KASIM PAZARTESİ// 100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.30

 

Youtube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

 

HASAN CAN KAYA – STAND UP PARTY // 03 KASIM ÇARŞAMBA // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

 

Güldükçe çoğalıyoruz mottosu ve “Konuşanlar” Talk Show'uyla orantısız mizahı arşa çıkaran Hasan Can Kaya, yeni gösterisi Stand-up Party ile 3 Kasım akşamı Turkcell Sahnesi’nde izleyicilere kahkaha dolu saatler yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Hasan Can Kaya: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 400,00 TL

2. Kategori Fiyat: 350,00 TL

3. Kategori Fiyat: 290,00 TL

4. Kategori Fiyat: 240,00 TL

5. Kategori Fiyat: 179,00 TL

6. Kategori Fiyat: 150,00 TL

 

SWING A LA TURQ // 03 KASIM ÇARŞAMBA // touché // 21.00

 

Daha önce İstanbul Caz Festivali (2007), Almatı Caz Festivali (2010), Paris, İzmir, Bodrum, Ashdod (İsrail), Zonguldak, Basel (İsviçre) gibi yurt içi ve yurt dışında birçok mekan ve festivalde seslendirilen Swing a la Turc, Kalan Müzik etiketiyle CD olarak da yayınlandı. Bu projedeki müzikal yaklaşım, caz disiplininde caz armonileri ve ezgilerin formları üzerinde doğaçlamalar ile birlikte yerel tema ve melodilerin kullanılmasıdır. Focan bu konsepti daha önce de kullanmıştı ancak bu proje ile ney gibi özgün bir Türk çalgısı da katılmış oldu. Önder Focan'ın ney ile caz müziği birleştirerek yerel temalar ile cazı harmanladığı projesinde kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda Burak Cihangirli, trompette Şenova Ülker ve neyde Şenol Filiz’in eşlik ettiği Swing A La Turq 3 Kasım akşamı touché’de.

 

 

Kapı Açılış: 19:00

Swing A La Turq: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 88 TL

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 04 KASIM PERŞEMBE // 100 STUDIO // 20.30

 

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal bir çift görünümündeki iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin kimi dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, görünürde mükemmel olan bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini yakından gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”,  “Aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, 4 Kasım’da Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

YOAV ESHED QUARTET // 04 KASIM PERŞEMBE // touché // 21.00

 

Yoav Eshed, İsrail doğumlu, Brooklyn, NY merkezli ödüllü bir gitarist ve bestecidir. Piyano çalmaya 3 yaşında başlayan Yoav, Haydn, Bach ve Mendelssohn çalarak olağanüstü yetenekler sergiledi.

Gitarı 13 yaşında eline aldı ve piyanist bir yaklaşımla gitar çalmanın kendine özgü yolunu buldu. O zamandan beri dünyanın her yerinde en iyi İsrailli caz müzisyenleriyle sahne alıyor. 2008'den beri her yıl Amerika-İsrail Kültür Vakfı'nın caz burslarını aldı. 'NY New School for Jazz'dan burs aldı ve Berklee'den 'Prestijli Dekan Ödülü'nün yanı sıra olağanüstü bir müzisyenlik için Gitar Başarı Ödülü'nü kazandı. Mick Goodrick’in “Duygusal derinliğe ve parlak teknik yeteneklere sahip yetenekli müzisyen.” Olarak bahsettiği Yoav Eshed 4 Kasım’da Zorlu PSM’nin caz kulübü touché’de.

 

Kapı Açılış: 19:00

Yoav Eshed Quartet: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 88 TL

 

MIX FESTIVAL PRESENTED BY 100 MUSIC // 05 – 06 KASIM

 

Düzenlendiği her sene müzikseverlere her yönüyle dopdolu bir deneyim yaşatan MIX Festival presented by 100 Music; 5-6 Kasım tarihlerinde 5.kez Zorlu PSM çatısı altında gerçekleşmeye hazırlanıyor. İki gün boyunca, elektronik, indie ve dans müziklerinden pek çok performansın yanı sıra yan etkinlikleri ile katılımcılara her yönüyle festival coşkusu sunacak MIX Festival presented by 100 Music ile sesler arası bir deneyim yaşamaya hazır olun. 

 

Simon Buret ve Olivier Coursier'den oluşan Fransız pop rock müzik ikilisi AaRON, alternatif müzik sahnesinin son yıllarda öne çıkan isimlerinden biri olan Ah Kosmos!, ilk performansını 2018 yılındaki Sonar İstanbul’da sergileyen elektronika sanatçısı Cihangir Aslan, 2021 yılında yayınladığı Bleu albümünde yer alan ‘Vérité’ ve ‘Nudes’ isimli parçalarla dijital platformlarda yerini sağlamlaştıran, elektronik ve bas ağırlıklı olmasına rağmen oldukça rahatlatıcı şarkılara sahip Belçika’nın heyecan verici genç sesi Claire Laffut,  dans müziğinin en çarpıcı özellikleri ile pop duyarlılığını birleştiren, kökleri Köln'ün efsanevi kulüp sahnesinden ilham alan coşkun ve synth-pop esintili ritim dolu parçaları ile melankolik Alman ikili COMA, huzur veren sesleriyle Leeds çıkışlı alternatif müzik grubu Far Caspian, ‘Something New’ albümüyle müzik piyasasına iddialı bir geri dönüş yapan Belçikalı elektronik rock grubu Goose, kendi deyimiyle tatlı tatlı delirmenin müzikle olan buluşmasının örneklerini vermeyi geleneksel Anadolu müziğinin, Klasik Türk müziğinin, psikedelia’nın, surf rock’ın ve post-punk’ın zıtlıklarını fütürist yaklaşımıyla  sürdüren Gaye Su Akyol, güncel elektronik müzik sahnesinin parlayan yıldızlarından Islandman,  son zamanların en çok ses getiren darkwave, synthpop grubu Jakuzi, İstanbul'da harmanladıkları taptaze saykodelik tınılarıyla Lalalar, rengarenk kişiliğini aktardığı parçalarıyla kısa sürede sadık bir hayran kitlesi oluşturan, lokal sahnemizin değerlerinden Nova Norda, dikkat çeken işleriyle Mikado ve Fransız elektronik müzik yapımcısı Vitalic, iki gün boyunca doyumsuz bir müzik maratonu yaşatmaya hazırlanan MIX’te olacaklar.

 

Bilet fiyatları;

Kombine – Orkestra Katı Fiyat: 319,00 TL

1. Gün – Orkestra Katı Fiyat: 187,00 TL

2. Gün – Orkestra Katı Fiyat: 187,00 TL

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı