Zorlu PSM'de Bu Hafta; 4-10 Eylül

Zorlu PSM bu hafta alternatif rock ve dance-punk türlerinden ilham alarak oluşturdukları ‘Formation’ albümleriyle 2005’te başarılı bir çıkış yakalayan İngiliz grup Foals, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 4 Eylül’de görkemli bir konser gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

  • 31 Ağustos 2023
  • Zorlu PSM'de Bu Hafta; 4-10 Eylül için yorumlar kapalı
  • 135 kez görüntülendi.
Zorlu PSM'de Bu Hafta; 4-10 Eylül

Zorlu PSM bu hafta alternatif rock ve dance-punk türlerinden ilham alarak oluşturdukları ‘Formation’ albümleriyle 2005’te başarılı bir çıkış yakalayan İngiliz grup Foals, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 4 Eylül’de görkemli bir konser gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Öte yandan BBC’nin hit TV dizisi Fleabag’e ilham veren Phoebe Waller-Bridge’in yazıp canlandırdığı ödüllü oyun ‘Fleabag’ 2019’da Londra West End’de sahnelenmesinin ardından National Theatre Live ile beyaz perdeye taşınırken temelleri 2003 yılında San Fernando Valley, California’da atılan post-punk, gothic rock ve dance rock türlerinde üretimlerini sürdüren She Wants Revenge, 7 Eylül akşamı, %100 Müzik katkılarıyla %100 Studio’ya geliyor.

 

FOALS // 4 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 21.30 

Indie-rock, alternatif rock ve dance-punk türlerinden ilham alarak oluşturdukları ‘Formation’ albümleriyle 2005’te başarılı bir çıkış yakalayan İngiliz grup Foals, PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisiyle Zorlu PSM’de. İlk albümleriyle yakaladıkları ivmenin ardından, ‘Antidotes’, ‘Total Life Forever’, ‘Holy Fire’, ‘What Went Down’, ‘Everything Not Saved Will Be Lost’ gibi başarılı albümlere imza atan, ‘My Number’, ‘Mountain at My Gates’, ‘Birch Tree’, ‘Late Night’ gibi efsaneleşmiş şarkılarının yanı sıra, ‘Collective Reworks’ adlı albümde Hot Chip, Hot Since 82, Rüfus Du Sol, Solomun gibi önemli müzisyenlerin ve grupların kültleşmiş şarkılarına yepyeni yorumlar kazandıran, son olarak 2022 yılında çıkardıkları ‘Life Is Yours’ albümündeki yeni şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Foals, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 4 Eylül akşamı saat 21:30’da Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmak için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

Kapı Açılış: 20.30 

Etkinlik: 21.30  

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 2. Dönem- Ayakta: ₺880,00 

Ön Satış 1. Dönem- Ayakta: ₺660,00 

Uzak Görüş- Oturmalı: ₺715,00 

Kısıtlı Görüş- Oturmalı: ₺605,00

 

YES, INDIED! // 4 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 23.00

Interpol’den Arctic Monkeys’e, Two Door Cinema Club’tan Röyksopp’a 2000’lerin başından günümüze uzanan, sevdiğimiz ve marş olmuş indie parçalarıyla komple bir indie gecesi vadeden Yes, Indied!, 4 Eylül Pazartesi Foals konseri sonrasında Vestel Amfi sahnesinde.

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Yes, Indied!: 23.00

 

Etkinlik Ücretsizdir. 

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

AFTERWORK PARTY: MERT BATIGÜN // 5 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.00

Indie dance, disco house, minimal ve elektronik türlerinde üretimlerini sürdüren Mert Batıgün, 19 Eylül akşamı iş çıkışı yorgunluğumuzu atmamız için Afterwork Party kapsamında Vestel Amfi’ye geliyor!

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik Ücretsizdir. 

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

RICHARD // 6 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Yıl 2012. Kral III. Richard’ın kemikleri Leicester’da bir otoparkta bulunur. Kemiklerin adli tıp uzmanlarınca araştırılıp, kanıtlanması uzun bir zaman alacaktır. Londra’da çoğunlukla sıra dışı sanat oyunları üreten küçük bir tiyatro ise aynı dönemde istek üzerine III. Richard oynayacaktır. Bu arada tiyatroya sığınan ve polis tarafından aranan kimliksiz kriminal bir adam vardır. Tiyatroya sığınan “Richard” önce oyundaki Richard rolünü, daha sonra da oyunun sahneye konuluşunu üstlenir. “Bozuk yapısı” gereği var olan düzene devletin ya da tiyatronun yapısına karşıdır. Bir yandan hoşgörülü ve demokrat sanatçıların desteğini alırken, diğer yandan tiyatrodaki yapıyı bozmakta, sanatın kurumsal etik ya da hiyerarşik her şeyine karşı gelerek, ortaya alışılagelmemiş bir Richard prodüksiyonu çıkarmaktadır. Drag Queen showlarından, moda defilelerinden ilham almakta, oyuncu olmayan insanları oyuna yerleştirmekte tiyatronun çatısından, insanların özel hayatlarına kadar maddi manevi her şeyi yıkmaktadır. Tiyatro bir facia ile sarsılır. Bu sırada Krallık, III. Richard’ın cenaze törenine hazırlanmaktadır. Okan Bayülgen, bu yeni yüzyılın ilk çeyreğinden bakıyor Shakespeare’in Richard’ına. Modern filozofların yaklaşımlarıyla ele alarak Richard’ın gerçekliğini, Shakespeare’in Richard’ı hikâyeleştirmesini tartışmaya açıyor. Yabancı olmayı, yalnızlaşmayı, vahşileşmeyi tartışırken hayali bir tiyatro kumpanyası Shakespeare’in III. Richard’ını tekrar oynuyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: ₺649,00 

2. Kategori: ₺517,00 

3. Kategori: ₺429,00 

4. Kategori: ₺330,00 

5. Kategori: ₺275,00

 

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMLERİ: FLEABAG (NATIONAL THEATRE İŞ BİRLİĞİYLE) // 6 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 21.00

BBC’nin hit TV dizisi Fleabag’e ilham veren Phoebe Waller-Bridge’in yazıp canlandırdığı ödüllü oyun Fleabag 2019’da Londra West End’de sahnelenmesinin ardından National Theatre Live ile beyaz perdeye taşınıyor. Waller-Bridge’in tek kişilik gösterisi Fleabag, kendine özgü şekilde yaşayan bir kadının iç dünyasına bir bakış sunuyor. Fleabag seks takıntılı, filtresiz ve bencil görünebilir, ancak bu buzdağının sadece görünen kısmını oluşturuyor. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı sıkıntıların yanı sıra işlettiği kafeyi ayakta tutmaya çalışan Fleabag, bir anda kendini kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olarak bulacaktır.

Kapı Açılış: 17.00 

Etkinlik: 21.00

Etkinlik Ücretsizdir. 

Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimiz zorlupsm.com adresinde kayıt olabilir.

 

AFTERWORK DJ PARTY: OĞULCAN DURAK // 7 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.00 

Oğulcan Durak, 7 Eylül akşamı Vestel Amfi’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00 

Etkinlik Ücretsizdir. Vestel Amfi’de gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliklere zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

 

SHE WANTS REVENGE PRESENTED BY %100 MÜZİK // 7 EYLÜL // %100 STUDIO // 21.30

Temelleri 2003 yılında San Fernando Valley, California’da atılan post-punk, gothic rock ve dance rock türlerinde üretimlerini sürdüren She Wants Revenge, 7 Eylül akşamı, %100 Müzik katkılarıyla, %100 Studio’ya geliyor.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1 (TÜKENDİ): ₺275,00 

Ön Satış 2 (TÜKENDİ): ₺330,00

 Genel Satış: ₺352,00

 

DJ PARTY: UMUT BOZYAYLA // 8 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.00 

Umut Bozyayla, 8 Eylül akşamı Vestel Amfi’de dinleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Etkinlik: 19.00  

Etkinlik Ücretsizdir. Vestel Amfi’de gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliklere zorlupsm.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

 

FLASHBACK 90’LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 9-29 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.30 

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi’nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi 9 Eylül’de Vestel Amfi’de!

Kapı Açılış: 17.00 

Happy Hour: 17.00- 19.00 

Flashback 90’lar Türkçe Pop Gecesi: 19.30

Bilet Fiyatları: 

154,00₺

 

COMBOLATINO // 9 EYLÜL // SKY LOUNGE // 20.30 

Combolatino, yüksek enerjili canlı müziği ile eğlenmek isteyen herkesi Zorlu PSM Sky Lounge’a bekliyor. Kübalı eğitmenden ücretsiz dans workshop, konser öncesi Kübalı DJ Rafa ile eğlence bizi bekliyor!

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:

Bistro Genel Giriş: 462,00₺

Ayakta Genel Giriş: 264,00₺

 

BABYCONCERT İLE YAZ PARTİSİ // 10 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 11.00

BabyConcerts, Zorlu PSM Vestel Amfi’de, açık havada minikleri klasik müzikle bir partiye davet ediyor. Türkiye’de ilk ve tek olan 0+ konseptiyle, 3 aylık ya da 3 yaşında fark etmeksizin tüm bebek ve çocuklar, aileleriyle canlı klasik müzik dinleme ve bir balerin ile hikaye anlatıcısı eşliğinde müzikal bir yolculuğa çıkma şansı buluyor. BabyConcerts’ın repertuarındaki en sevilen eserlerin yer alacağı yaz programında minikler müziğe danslarıyla eşlik edecek. G.Bizet, W.A.Mozart, J.Strauss, P.I.Tchaikovsky gibi dünyaca ünlü bestecilerle tanışacak ve belki de ilk defa gerçek bir balerini bu kadar yakından izleme imkanı bulacaklar.

Kapı Açılış: 10.30 

Etkinlik: 11:00 

Bilet Fiyatları:

₺275,00

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı