Anadolu Sigorta Memorial ile İş Birliklerini Büyüttü

Anadolu Sigorta Memorial ile İş Birliklerini Büyüttü   Anlaşmalı sağlık kurumu ağını büyüterek müşterilerine uygun çözüm yelpazesini artıran Anadolu Sigorta, anlaşmalı hastanelerinden Memorial Sağlık Grubu ile network ağlarını genişletiyor.

  • 27 Kasım 2023
  • Anadolu Sigorta Memorial ile İş Birliklerini Büyüttü için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
Anadolu Sigorta Memorial ile İş Birliklerini Büyüttü

Anadolu Sigorta Memorial ile İş Birliklerini Büyüttü

 

Anlaşmalı sağlık kurumu ağını büyüterek müşterilerine uygun çözüm yelpazesini artıran Anadolu Sigorta, anlaşmalı hastanelerinden Memorial Sağlık Grubu ile network ağlarını genişletiyor.

 

Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ürün ve hizmet geliştirmeye devam eden Anadolu Sigorta, Türkiye genelinde hastane ve network ağını genişletmeyi sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurumlarla iş birlikleri yaparak sigortalıların seçeneklerini artırmayı öncelikleri arasında bulunduran Anadolu Sigorta, bu kapsamda anlaşmalı hastanelerinden Memorial Sağlık Grubu’nun network ağlarını genişletti.

Yeni anlaşmalar çerçevesinde Memorial Sağlık Grubu’nun tüm şubeleri yeniden ÖSS Eko Networkü’ne dahil edilirken İstanbul, Ankara ve Antalya şubeleri ise ayrıca Avantajlı Network kapsamına alındı.

Farklı ihtiyaçlara yönelik, kapsamı net ve erişimi kolay sigorta ürünleri ve hizmetleri sunarak değişen beklentilere yanıt vermeyi hedeflediklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taylan Matkap, “Yeni iş birliklerimiz sayesinde Anadolu Sigorta olarak güçlü büyümemizi sürdürüyoruz. Bu yıl 200’den fazla kurumu hizmet ağımıza kattık. Memorial Sağlık Grubu ile yaptığımız anlaşma da müşteri memnuniyetinin ve erişilebilirlik konusunun bizim için ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı. Gelecekte de Türkiye’nin önde gelen sağlık grupları ile el ele vererek her bütçeye ve ihtiyaca uygun sağlık güvencesi sağlamak için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı