Bosch Partner Program Şehir Buluşmaları Samsun'da gerçekleşti

İş ortaklarına avantajlarla dolu ortaklık sunan, sektörün kapsamlı programı Bosch Partner Program üyeleri ile buluşmaya devam ediyor.

  • 11 Eylül 2023
  • Bosch Partner Program Şehir Buluşmaları Samsun'da gerçekleşti için yorumlar kapalı
  • 136 kez görüntülendi.
Bosch Partner Program Şehir Buluşmaları Samsun'da gerçekleşti
  • İş ortaklarına avantajlarla dolu ortaklık sunan, sektörün kapsamlı programı Bosch Partner Program üyeleri ile buluşmaya devam ediyor. Bosch Partner Program Şehir Buluşmaları kapsamında Samsun’da iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul – İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Bosch Home Comfort Group’un sektördeki kapsamlı programı olarak iş ortaklarına sunduğu Bosch Partner Program’ın şehir buluşmaları bu kez Samsun’da gerçekleşti.

Düzenlenen buluşma kapsamında katılımcı iş ortakları Bosch Home Comfort ürün ve hizmetlerini yakından tanıma fırsatı bulurken; geliştirilen son yenilikleri ilk ağızdan dinledi. Bosch Home Comfort dünyasından örneklerin de paylaşıldığı toplantıda katılımcılar işlerini geliştirmelerine katkı sağlayacak çözümleri uzmanlarla konuşarak öğrendi.

Keyifli ve verimli geçen toplantının ardından düzenlenen eğlenceli yarışmada dereceye giren üyelere sürpriz hediyeler dağıtıldı. Bosch Partner Program Şehir Buluşması uzmanlar ve üyelerinin hep birlikte yedikleri akşam yemeğiyle noktalandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı