Ege Üniversitesi DAÇKA son 16'ya kalmayı başardı!

Türkiye Basketbol 2.

  • 04 Mart 2024
  • Ege Üniversitesi DAÇKA son 16'ya kalmayı başardı! için yorumlar kapalı
  • 138 kez görüntülendi.
Ege Üniversitesi DAÇKA son 16'ya kalmayı başardı!

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin zirvesinde yer alan iki takım, Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Ege Üniversitesi DAÇKA, evinde konuk ettiği Pizza Bulls CO Basket takımına 59-56 mağlup oldu. Alınan bu sonuçla her iki takım da Play-Off etabında son 16 turuna kalmaya hak kazandı. Milli Basketbolcu Kenan Sipahi de tribünlerde maçı takip edenler arasında yer aldı.

Maça hızlı başlayan Pizza Bulls CO Basket, ilk çeyreği 16-8 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna ortak olan Ege Üniversitesi DAÇKA, farkı kapattı ve takımlar soyunma odasına 27-27 beraberlikle girdi. Kora kor bir mücadeleye sahne olan üçüncü ve dördüncü periyotların sonunda Pizza Bulls CO Basket, sahadan üç sayılık farkla 59-56 galip ayrıldı.

Pizza Bulls CO Basket takımında Efekan Coşar 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Ege Üniversitesi DAÇKA’da Doğan Bozveli 11 sayı kaydetti. Maçın ardından Pınar Karşıyaka’nın ve Milli Takımın başarılı oyun kurucusu Kenan Sipahi, basketbol severler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı