Gözde Saraç'ın yeni şarkısı “1 Milyon”

Türk müzik sahnesine hızlı bir giriş yapan Gözde Saraç, duygusal ve içten yorumuyla dinleyicilerini etkilemeye hazırlanıyor.

  • 03 Ağustos 2023
  • Gözde Saraç'ın yeni şarkısı “1 Milyon” için yorumlar kapalı
  • 155 kez görüntülendi.
Gözde Saraç'ın yeni şarkısı “1 Milyon”

Türk müzik sahnesine hızlı bir giriş yapan Gözde Saraç, duygusal ve içten yorumuyla dinleyicilerini etkilemeye hazırlanıyor. İkinci single çalışması olan “1 Milyon”, Ağdaş Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Kendine has tarzı ve sahici duruşuyla dikkat çeken Gözde Saraç, söz ve müzikleri Göknur Onur’a ait olan 1 Milyon ile müzikseverlerin kalbinde yer etmeyi hedefliyor. Ağdaş Müzik’in yapımını üstlendiği “1 Milyon”un yapımcılığını Sait Ağdaş üstlenirken, düzenlemesi ise başarılı müzisyen Sedat Ezen tarafından yapıldı. Şarkının vokal performansı ve duygu yüklü yorumuyla Gözde Saraç, müzikseverlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Genç sanatçı Gözde Saraç, yeni single çalışması hakkında duygularını şu şekilde ifade ediyor: “Müziğe olan sevgim ve tutkumla bu yola çıktım. ‘1 Milyon’ benim için çok özel bir şarkı. Göknur Onur’un dokunaklı sözleri ve müziğiyle harmanlanmış bu şarkıyı seslendirmek benim için bir onur. Umarım dinleyicilere de dokunur ve kalplerine bir şeyler katabilirim.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı