Güzelliğinizle bütünleşen estetik dokunuşlar

Hizmet verdiği her alanda, mükemmeliyetçi, güvenilir, global ve lider bir marka olma amacı taşıyan Doku Clinic, güvenli, steril ve hayat değiştiren operasyonlar ile hastalarına ihtiyaçları olan her şeyi sunmaya devam ediyor.

  • 26 Ocak 2024
  • Güzelliğinizle bütünleşen estetik dokunuşlar için yorumlar kapalı
  • 98 kez görüntülendi.
Güzelliğinizle bütünleşen estetik dokunuşlar

Hizmet verdiği her alanda, mükemmeliyetçi, güvenilir, global ve lider bir marka olma amacı taşıyan Doku Clinic, güvenli, steril ve hayat değiştiren operasyonlar ile hastalarına ihtiyaçları olan her şeyi sunmaya devam ediyor.

İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m2 genişliğindeki kliniği ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunan Doku Clinic, 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkarak  ulusal ve uluslararası sağlık standartları doğrultusunda farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.

En son teknolojiyi etik değerler çerçevesinde kullanan Doku Clinic, hastalarına en doğru ve en doğal çözümleri sunarak; saç ekimi, cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahi alanlarında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyor.

Uzman doktorlarıyla sağlık sektöründe uluslararası deneyimi, geniş yelpazedeki son teknoloji medikal cihazları, şehrin merkezindeki şık konsepti ve dikkat çekici iç mimarisiyle alanında ilham kaynağı olarak kalıplaşmış metotların dışına çıkan ve farklı çözüm önerileriyle hastalarına her zaman daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamayı amaçlayan Doku Clinic’in Plastik Cerrahi alanında sunduğu popüler iki tedavisini sizler için derledik;

 

Burun Estetiği:

Rinoplasti, burun şekli ve boyutunu düzeltmeyi amaçlayan cerrahi bir işlemdir ve genellikle estetik veya fonksiyonel sebeplerle gerçekleştirilir. Estetik rinoplasti, hastanın isteği doğrultusunda burnun daha dengeli ve uyumlu bir görünüme kavuşturulmasını hedefler. Bu işlemde, burun ucu, burun sırtı, burun kanatları ve çevresindeki dokuların düzeltilmesiyle kişiye istediği burun şekli verilir. Diğer yandan, fonksiyonel rinoplasti, burun solunumuyla ilgili sorunları çözmek amacıyla yapılır. Örneğin, burun içindeki septumda eğrilik veya burun kemiği deformiteleri, solunum zorluğuna neden olabilir. Rinoplasti, bu tür problemleri düzelterek solunumu iyileştirebilir. Rinoplasti, hem estetik kaygıları gidermeyi hem de burun fonksiyonlarını iyileştirmeyi amaçlayarak her iki durumda da hastaların yaşam kalitesini artırmayı hedefler.

 

Meme Estetiği:

Meme estetiği, meme dokusunun şekil, boyut ve görünümünü değiştirmeyi hedefleyen cerrahi bir operasyon dalıdır. Bu cerrahi müdahaleler genellikle meme büyütme, meme küçültme, meme dikleştirme ve jinekomasti gibi prosedürleri içerir. Meme estetiği, sadece dış görünümü iyileştirmeyi amaçlamaz, aynı zamanda kişinin beden imajıyla ilişkisini ve özgüvenini artırabilir. Meme büyütme işlemi genellikle implantlar veya yağ transferi yoluyla gerçekleştirilirken, meme küçültme cerrahisi fazla meme dokusunu çıkararak yapılmaktadır. Meme dikleştirme operasyonları ise memenin sarkmasını önlemek veya düzeltmek için uygulanır. Jinekomasti ise erkeklerde meme büyümesi durumunu ifade eder ve cerrahi müdahale ile düzeltilir.

Bu estetik operasyonlar, hastanın vücut algısını pozitif yönde etkileyerek kendine güvenini artırabilir ve psikolojik iyilik halini destekleyebilir. Titizlikle hazırlanmış her bir seans, doğal güzelliğinizin ışıltılı bir yansıması olarak hizmet etmeyi amaçlarken, aynı zamanda canlandırıcı bir etki de sunar.

Doğuştan gelen güzelliğinizi yalnızca korumakla kalmayıp geliştiren, mevcut çekiciliğinizden ödün vermeden özelliklerinizi hassas bir şekilde vurgulayan lüks bir bakımın keyfini çıkarmak istiyorsanız Doku Clinic’in sunduğu tüm  hizmetler için dokumedical.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, güzellik yolculuğunuzda kendinizi sevme ve doğal güzelliğinizi korumak her zaman en önemli adımdır.

*Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı