İhsan Taş yeni filmini sinema salonunda izledi

5 Ocak’ta gösterime giren “Filme Gel” adlı komedi filminin senaristi ve yönetmeni olan İhsan Taş, filmi vizyondayken dostlarıyla birlikte sinema salonunda izledi.

  • 16 Ocak 2024
  • İhsan Taş yeni filmini sinema salonunda izledi için yorumlar kapalı
  • 121 kez görüntülendi.
İhsan Taş yeni filmini sinema salonunda izledi

5 Ocak’ta gösterime giren “Filme Gel” adlı komedi filminin senaristi ve yönetmeni olan İhsan Taş, filmi vizyondayken dostlarıyla birlikte sinema salonunda izledi. Türk sinemasının efsane isimlerinden Halil Ergün ve Hanımağa lakabıyla bilinen başarılı oyuncu Nilüfer Kurt, bu özel gününde İhsan Taş’ı yalnız bırakmadı ve birlikte filmi izlerken keyifli anlar yaşadılar.

Erkan Petekkaya, Levent Ülgen, Fırat Doğruloğlu, Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu gibi birçok ünlü ismin yer aldığı film, üç arkadaşın film çekme macerasını konu alıyor.

Film çıkışında konuşan Halil Ergün, daha önce İhsan Taş’ın yönettiği “Dedemin Gözyaşları” isimli dram filmiyle birlikte çalıştıklarını ve bu filmde duygusal anlar yaşadığını belirtti. “Filmi çok beğendim, gayet başarılı bir film olmuş bence, emeği geçen herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı. Nilüfer Kurt da, “İhsan Hocam bu filmle hepimize ‘gel gel’ yapmış” diyerek filmi çok beğendiğini belirtti.

Filmin yönetmeni İhsan Taş ise, filmin çekimi sürecinde ekip olarak eğlenceli anlar yaşadıklarını ve bu özel gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı