Janssen Türkiye'den Üst Düzey Atama

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen Türkiye, global bir atamaya daha imza attı.

  • 04 Eylül 2023
  • Janssen Türkiye'den Üst Düzey Atama için yorumlar kapalı
  • 134 kez görüntülendi.
Janssen Türkiye'den Üst Düzey Atama

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen Türkiye, global bir atamaya daha imza attı. Janssen Türkiye ve Ukrayna’nın Onkoloji – Hematoloji ve Pulmoner Hipertansiyon İş Birimi Direktörü Berkin Gökbudak, Nörobilim ve Pulmoner Hipertansiyon alanlarında EMEA Bölgesi Ticari Strateji Lideri olarak atandı. 

135 yıllık bilimsel mirası, yenilikçi bakış açısı ve global vizyonundan beslenen hasta odaklı yaklaşımıyla Johnson & Johnson’ın çeyrek asra yakın süredir Türkiye’de faaliyet gösteren ilaç şirketi Janssen, organizasyonundaki yetenekleri global alanlarda yeni sorumluluklar ile geliştirmeye devam ediyor. Janssen Türkiye ve Ukrayna’da Onkoloji – Hematoloji ve Pulmoner Hipertansiyon İş Birimi Direktörü olarak görev alan Berkin Gökbudak, Nörobilim ve Pulmoner Hipertansiyon birimlerinde EMEA Bölgesi Ticari Strateji Lideri olarak atandı. Gökbudak yeni görevinde, Nörobilim ve Pulmoner Hipertansiyon terapötik alanlarında EMEA bölgesi (Avrupa, Orta Doğru ve Afrika) ticari stratejisinin geliştirilmesi ve yürütülmesinden sorumlu olacak.

Eylül 2021 itibarıyla Onkoloji-Hematoloji İş Birim Lideri olarak göreve başlayan Gökbudak, 2022 yılında İş Birimi Direktörlüğü’ne atandı. Pulmoner Hipertansiyon ve Ukrayna’daki sorumluluklarıyla görev alanı genişleyen Gökbudak ve ekibinin çalışmalarıyla Janssen Türkiye, IQVIA’ya göre 2022 yılında Kardiyoloji ve Hematoloji alanlarında en yüksek performans gösteren şirket oldu. Gökbudak ve Türkiye ekibi, 2022 yılında yüzde 80’lik bir hacim büyümesi elde ederek Janssen Türkiye’yi EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen pazar haline getirdi. 

Berkin Gökbudak, eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Gökbudak, Galatasaray Üniversitesi’nde de Pazarlama İletişim Yönetimi üzerine yüksek lisansını yaptı. 

 

Johnson & Johnson Hakkında:

Johnson & Johnson olarak, mutlu hayatların, gelişen toplumların ve ilerlemenin temelinin toplum sağlığı olduğuna inanıyoruz. 130 yıldan fazla bir süredir her yaşta ve yaşamın her aşamasında insanların iyi ve sağlıklı olmasını hedefliyoruz. Bugün, dünyanın en büyük ve çeşitli sağlık şirketlerinden biri olarak, erişimimizi ve gücümüzü toplum sağlığı için kullanmayı taahhüt ediyoruz. Sağlığa erişimi geliştirmeye, daha sağlıklı toplumlar oluşturmaya, herkes için her yerde sağlıklı bir zihin, beden ve çevre sağlamak için çalışıyoruz. Toplum sağlığını geliştirmek için kalbimizi, bilimselliğimizi ve zekamızı ortaya koyuyoruz. 

 

Johnson & Johnson’ın İlaç Şirketi Janssen Hakkında:

Janssen’de, hastalıkların geçmişte kaldığı bir gelecek yaratıyoruz. Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi olarak, hayal ettiğimiz bu geleceğin hastalar için gerçeğe dönüşmesi amacıyla durmaksızın çalışıyoruz. Bu yolda hastalıklarla mücadelede bilimin, hastaların tedaviye erişimini artırmada zekamızın ve umutsuzluğu iyileştirmek için kalbimizin gücüyle hareket ediyoruz. En büyük farkı yaratabileceğimizi düşündüğümüz tedavi alanlarına odaklanıyoruz. Aktif faaliyet gösterdiğimiz alanlar: Onkoloji-Hematoloji, İmmünoloji, Merkezi Sinir Sistemi, Bulaşıcı Hastalıklar, Pulmoner Hipertansiyon ve Kalp-damar ve Metabolizma Hastalıklarıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı