Lüleburgaz'da final heyecanı meydanda yaşanacak!

“Lüleburgazlılar Filenin Sultanları’nı dev ekranda izleyecek” Lüleburgaz Belediyesi CEV Avrupa Şampiyonası’nda 3 Eylül Pazar günü Sırbistan ile final maçına çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın bu önemli maçını Kongre Meydanı’nda kurulan dev ekrandan yayınlayacak.

  • 03 Eylül 2023
  • Lüleburgaz'da final heyecanı meydanda yaşanacak! için yorumlar kapalı
  • 153 kez görüntülendi.
Lüleburgaz'da final heyecanı meydanda yaşanacak!

“Lüleburgazlılar Filenin Sultanları’nı dev ekranda izleyecek”

Lüleburgaz Belediyesi CEV Avrupa Şampiyonası’nda 3 Eylül Pazar günü Sırbistan ile final maçına çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın bu önemli maçını Kongre Meydanı’nda kurulan dev ekrandan yayınlayacak. Lüleburgazlılar milli heyecanı meydanda hep birlikte yaşayacak

Gururumuz Filenin Sultanları’nın CEV Avrupa Şampiyonası final heyecanı tüm yurdu sararken Lüleburgaz Belediyesi bu heyecana anlamlı bir katkı sunma kararı aldı. Dün akşam muhteşem bir geri dönüşle son Avrupa şampiyonu İtalya’yı 3-2 yenen Filenin Sultanları’nın Sırbistan ile oynayacağı maç Kongre Meydanı’na kurulan dev ekrandan paylaşılacak. Lüleburgaz Belediyesinin yaptığı çağrıyla binlerce Lüleburgazlının bu büyük heyecana ortak olması bekleniyor. Öte yandan belediyenin aldığı karar vatandaşlardan büyük takdir kazandı. Öte yandan final maçının saat bilgisi netleşince Lüleburgaz Belediyesi saat bilgisini içeren yeni bir duyuru da yayınlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı