Mewtwo 2. Yıl Dönümü Kutlamaları İçin Pokémon UNITE Arenasına Geliyor

The Pokémon Company International Pokémon UNITE’ın 2.

  • 25 Temmuz 2023
  • Mewtwo 2. Yıl Dönümü Kutlamaları İçin Pokémon UNITE Arenasına Geliyor için yorumlar kapalı
  • 129 kez görüntülendi.
Mewtwo 2. Yıl Dönümü Kutlamaları İçin Pokémon UNITE Arenasına Geliyor

The Pokémon Company International Pokémon UNITE’ın 2. yıl dönümü kapsamında gerçekleşecek heyecan verici etkinliklerle geliyor. 2021 yılından bu yana dünya çapında 100 milyonu aşkın kez indirilen Pokémon UNITE, Nefes kesici Pokémon UNITE maçlarını kutlamak için şimdi de yeni bir maç türüyle birlikte çok sevilen bir Pokémon da yeniden sevenleri ile buluşturuyor. 

Mewtwo Kadroya Katılıyor! Onu Mega Mewtwo X’e Mega Evrimleştirin

Efsanevi Pokémon Mewtwo şimdi Pokémon UNITE’a geliyor. Mewtwo maç sırasında Mega Mewtwo X’e mega evrimleşebiliyor ve art arda hızlıca saldırarak amansız bir mücadele verebiliyor. Oyuncular, şu anda devam etmekte olan Mewtwo’nun Kristal Mağara Mücadelesi etkinliği ile Mega Mewtwo X Unite lisansını ücretsiz olarak edinebiliyor. 

Ayrıca, Pokémon eğitmenlere bu favori Pokémon’la oynamanın ek yollarını sunan Mega Mewtwo Y Unite lisansını da Ağustos ayı ortasından itibaren erişilebilir kılıyor. 

Yeni Bir Maç Türü: Panik Geçidi

Panik Geçidi’nde 5’e 5 takım maçlarından farklı olarak oyuncuların Tinkaton’u panikleyen Pokémon’ların saldırılarından korumak için iş birliği yapmaları gerekiyor. Alt edilen Pokémon’lardan bazıları dahi yardım için maça geri çağrılabiliyor!

Bununla birlikte 21 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında birbirinden heyecanlı dört farklı etkinliğe katılmaya hazır olun! İlk etkinlik 21 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar; ikinci etkinlik 4 Ağustos’tan 7 Ağustos’a kadar; üçüncü etkinlik 11 Ağustos’tan 14 Ağustos’a kadar ve son etkinlik ise 18 Ağusots’tan 21 Ağustos tarihe kadar Pokémon severleri bekliyor. 

Mücadele Bileti 17, Kaptan Tarzı: Zacian Başlıyor

Tüm bunların yanı sıra Mücadele Sezonu’nun 17.’si de başlıyor. Oyuncular bu sezonun premium bileti kapsamında şirin mi şirin Kaptan Tarzı: Greedent ve kahramanlara yaraşır Kaptan Tarzı: Zacian Hologiysilerinin yanı sıra Kaptan Seti moda eşyası setlerini elde edebiliyor. 

Oyuncular etkinlik süreci olan 21 Temmuz ile 11 Eylül tarihleri arasında bu setlere erişebiliyor. 

 Pokémon UNITE’da etkinlikler tüm hızıyla sürüyor

 Yeni birçok etkinliğe imza atan Pokémon UNITE bunlarla sınırlı kalmayıp başka etkinliklere de dahil oluyor. 20 Temmuz ile 11 Eylül tarihleri arasında yeni bir dereceli maç sezonu başlarken Pokémon Dünya Şampiyonası 2023’te ilk sıralarda yer alacak takımları tahmin eden oyuncuları şahane ödüller bekliyor. Bu popüler Eğitmen moda eşyalarını elde etmek için 28 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında katılabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı