NYKS Cocktail Bar, İzmir'in Gece Hayatına Renk Kattı!

İzmir, müzik ve lezzet tutkunları için yeni bir adres kazandı!  NYKS Cocktail Bar, muazzam bir açılışla kapılarını araladı.

  • 04 Aralık 2023
  • NYKS Cocktail Bar, İzmir'in Gece Hayatına Renk Kattı! için yorumlar kapalı
  • 106 kez görüntülendi.
NYKS Cocktail Bar, İzmir'in Gece Hayatına Renk Kattı!

İzmir, müzik ve lezzet tutkunları için yeni bir adres kazandı! 

NYKS Cocktail Bar, muazzam bir açılışla kapılarını araladı. Duygu – Oğul Ezgin ve Göktürk Samed Tosun’un sahipliğindeki mekan, şehrin en popüler lokasyonlarından biri olan İnci Tower’da yerini aldı.

Uzun süren titiz çalışmaların meyvesi olarak ortaya çıkan NYKS, eşsiz dekorasyonuyla misafirlerinden tam not aldı. İnce detaylara verilen önem, mekanı adeta bir sanat eseri haline getirdi. Açılış haftası boyunca her gün farklı djler ile karşımıza çıkan NYKS, DJ Discolog muhteşem performanslarıyla  ilk geceye damga vurdu. Deneyimli  DJ’in enerjisiyle dolup taşan NYKS, konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Coctaillerin eşsiz lezzetleri ve göz alıcı sunumlarıyla geceyi renklendiren mekan, ilk gecesine rağmen rezervasyonsuz alım yapamayacak kadar yoğun ilgi gördü.

NYKS’in deneyimli işletmecileri, açılış gecesine katılan dostlarına teşekkür edip, bol bol sohbet ettiler. Mekanın kaliteyi sevenlerin vazgeçilmez adresi olmaya aday olduğu ise şimdiden belli. İzmir gece hayatının parlayan yıldızı NYKS Cocktail Bar, müzik, lezzet ve eğlence tutkunlarını ağırlamaya hazır!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı