Oyuncuyum diyen tiyatro yapmalı

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ile Parolapara arasında isim sponsorluğu için anlaşma imzalandı.

  • 16 Eylül 2023
  • Oyuncuyum diyen tiyatro yapmalı için yorumlar kapalı
  • 160 kez görüntülendi.
Oyuncuyum diyen tiyatro yapmalı
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ile Parolapara arasında isim sponsorluğu için anlaşma imzalandı. Ülker Stadyumunda düzenlenen imza töreni sonrası Parolapara Genel Müdürü Fatih Çelik oyuncu İrem Helvacıoğlu ile muhabirlerin sorularını yanıtladı. 
 
 Fatih Çelik “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp ile Voleybol Erkek Takımı için sponsorluk anlaşması yaptığımızdan dolayı çok heyecanlıyız. Bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesini temenni ediyoruz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. İrem Hanım da beni kırmadı sağolsun, buraya heyecanımızı paylaşmaya geldi. Ona da ayrı teşekkür ederim.” dedi. 
 
 İrem Helvacıoğlu “Uzun zamandır zor zamanlar geçiriyoruz, filenin sultanları sayesinde yüzümüz güldü, çok heyecanlandırdılar bizi ve kupayı alarak döndüler. Umarım aynı başarıları erkek voleybolunda da yakalarız.” diyerek duygularını dile getirdi. 
 
Bu sıralar proje okuduğunu söyleyen oyuncu “Uzun zamandır tiyatro oyununda yer almak istiyordum, bir oyuncunun kendini en iyi gösterdiği yer tiyatrodur, gerçekten ben oyuncuyum diyen birisi tiyatro yapmalı, bana bir türlü fırsat gelmedi ve tiyatro yapamadım ama netleşen bazı şeyler var, yakında duyarsınız diye düşünüyorum.” dedi. Spora çok fazla vakit ayıramadığını söyleyen oyuncu “İzlemekten büyük keyif alıyorum ama vakit bulamadığım için fiili anlamda spor yapamıyorum. Başlayacağım yakında.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı