Prime Video, Gen V Dizisinin Resmi Görsellerini ve Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaştı

Godolkin Üniversitesi’nin Öğrencileriyle Tanışın:  The Boys Evreninden Doğan Gen V Dizisinin Resmi Görselleri ve Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaşıldı Bir Amazon Studios ve Sony Pictures Television yapımı olan Gen V 29 Eylül’de sadece Prime Video’da yayına girecek  Prime Video, The Boys evreninden doğan ve merakla beklenen yeni Amazon Original dizisi Gen V’nin resmi görsellerini ve karakterlerine dair ilk bilgileri paylaştı.

  • 25 Ağustos 2023
  • Prime Video, Gen V Dizisinin Resmi Görsellerini ve Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaştı için yorumlar kapalı
  • 144 kez görüntülendi.
Prime Video, Gen V Dizisinin Resmi Görsellerini ve Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaştı

Godolkin Üniversitesi’nin Öğrencileriyle Tanışın:  The Boys Evreninden Doğan Gen V Dizisinin Resmi Görselleri ve Karakterlerine Dair İlk Bilgileri Paylaşıldı

Bir Amazon Studios ve Sony Pictures Television yapımı olan Gen V 29 Eylül’de sadece Prime Video’da yayına girecek 

Prime Video, The Boys evreninden doğan ve merakla beklenen yeni Amazon Original dizisi Gen V’nin resmi görsellerini ve karakterlerine dair ilk bilgileri paylaştı. Gen V dizisinin ilk üç bölümü 29 Eylül Cuma günü sadece Prime Video’da dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek. Her hafta bir bölüm yayınlandıktan sonra 3 Kasım Cuma günü epik bir sezon finali yayınlanacak. Prime Video, ayda sadece 39 TL’ye özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığını ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleriyle buluşturuyor. 

Gizemlerle dolu The Boys evrenini genişleten Gen V, öğrencilerin gelecek nesil kahramanlar olmak için gittiği ve sadece genç süper kahramanların eğitim gördüğü prestijli Godolkin Üniversitesi’nde geçiyor. Süper kahramanların kötü yolu seçtiğinde neler olacağı biliniyor ama her süper kahraman yozlaşmayı tercih etmiyor. Bu gençler, kendini keşfetme ve eğlenme gibi tipik üniversite karmaşasının ötesinde kelimenin tam anlamıyla patlamaya hazır durumlarla karşı karşıya kalıyor. Öğrenciler, popülerlik ve iyi notlar için rekabet ederken işin içine süper güçler girdiğinde ise risk yükseliyor. Bir grup genç süper kahraman okulda daha büyük ve kötü bir şeyin döndüğünü keşfettiklerinde sınanıyorlar: Kendi hikayelerinin kahramanları mı yoksa kötü karakterleri mı olacaklar?

Dizinin başrollerinde Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi rol alıyor. Gen V dizisinin misafir oyuncuları arasında Clancy Brown ve Jason Ritter’ın yanı sıra Jessie T. Usher, Colby Minifie ve P.J. Byrne de The Boys dizisindeki karakterleriyle yer alıyor. 

Jaz Sinclair’in canlandırdığı Marie Moreau, kendi kanını kontrol etme ve silah gibi kullanabilme yeteneğine sahip 18 yaşındaki bir süper kahramandır. Vought’un yönettiği Godolkin Üniversitesi’ne yeni başlayan bir öğrenci olarak The Seven grubuna katılmak için gereken özelliklere sahip olduğunu kanıtlamaya isteklidir ama önce okulda çözmeye başladığı bir gizeme odaklanır. 

Chance Perdomo’nun canlandırdığı Andre Anderson, manyetik güçlere sahip bir üçüncü sınıf Godolkin Üniversitesi öğrencisidir. Golden Boy’un en iyi arkadaşı ve ünlü süper kahraman Polarity’nin oğludur. Babası emekli olduğunda Polarity adını devralmaya hazırlanan Andre’nin isminin hakkını vermek için çok çalışması gerekecektir. Andre okulda bir şeyler döndüğünü fark ettiğinde gizemi çözmek için işi kendi ellerine alır. 

Lizze Broadway’in canlandırdığı Emma Meyer, ya da süper kahraman adıyla Little Cricket, süper küçülme yeteneğine sahiptir. Kendisine pek güvenmediği ve biraz da naif olduğu için sık sık başını derde sokan Emma, birinci sınıftayken odasını paylaştığı Marie ile yakın arkadaş olur ve birlikte Godolkin Üniversitesindeki gizemli tehlikeleri aşmaya çalışırlar.

Shelley Conn’un canlandırdığı Indira Shetty, Godolkin Üniversitesinin dekanıdır. Güçleri olmasa da süper kahraman psikolojisi alanındaki eğitimi ve nelerin süper kahramanları tetiklediğini analiz etme konusundaki benzersiz yeteneği sayesinde okulun vazgeçilmez yöneticisidir. Godolkin Üniversitesi’ni süper öğrenciler için en seçkin okul haline getirmeyi amaçlayan Indira, Marie kampüse geldiğinde ona özel bir ilgi gösterir.

Maddie Phillips’in canlandırdığı Cate Dunlap, Jordan ve Andre’nin yakın arkadaşıdır ve Godolkin Üniversitesi’nde üçüncü sınıf öğrencisidir. Elleriyle dokunarak insanları emrettiği her şeyi yapmaya zorlayabilen Cate, bu gücünü lehine kullanır. Güçlü ve özgüvenli Cate, aynı zamanda Luke’un kız arkadaşı olduğu için kampüsteki en popüler süper kahramanlardan biridir.

London Thor ve Derek Luh’un canlandırdığı Jordan Li, zirveye çıkmak için her şeyi yapmaya hazır rekabetçi bir Godolkin Üniversitesi öğrencisidir. Erkek ve kadın bedenleri arasında geçiş yapma konusundaki benzersiz yeteneğiyle farklı güçlerden yararlanabilmektedir. Erkek iken kuvvetli ve yıkılamaz, kadın iken çeviktir ve enerji patlamaları yaratabilir. Özgün güçleriyle Brink’s Suçla Mücadele Okulu’nda dikkat çeken bir eğitmen asistanıdır. 

Asa Germann’ın canlandırdığı Sam, başına gelen talihsizliklerden kaçmaya çalışan sorunlu bir süper kahramandır. Süper kuvvetli ve kırılamaz olduğu için son derece güçlüdür. İyi kalpli olmasına rağmen halüsinasyonlar görmektedir ve bu yüzden bazen neyin gerçek olduğunu neyin olmadığını ayırt etmekte zorlanır. 

Patrick Schwarzenegger’in canlandırdığı Luke Riordan, tüm vücudunu ateşe verme yeteneğinden dolayı süper kahraman adıyla Golden Boy olarak da anılmaktadır. Godolkin Üniversitesi’nde son sınıf öğrencisi olan ve en üst sırada yer alan Luke, The Seven grubuna katılma olasılığı en yüksek adaydır. 

Sean Patrick Thomas’ın canlandırdığı Polarity, Andre’nin babasıdır ve en tanınmış Godolkin Üniversitesi mezunu ve mütevelli üyedir. Polarity emekli olduğunda, oğlunun Polarity adını devralarak onun izinden gitmesini beklemektedir. Andre’nin kaderinin The Seven grubu olduğuna inanmaktadır ve bu hayali gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. 

Clancy Brown’ın canlandırdığı Profesör Rich “Brink” Brinkerhoff, Godolkin Üniversitesi’nde A-Train, Queen Maeve ve The Deep gibi süper kahramanları eğiten tanınmış bir suçla mücadele profesörüdür. Kendisini Godolkin Üniversitesi’nde The Seven grubuna katılacak en iyi yeni yetenekleri bulmaya adayan profesör, Golden Boy’un bu aday olmak için gereken tüm özelliklere sahip olduğuna inanmaktadır.

Marco Pigossi’nin canlandırdığı Dr. Edison Cardosa, Godolkin Üniversitesi ile bağlantıları olan yetenekli bir doktordur. 

Michele Fazekas ve Tara Butters dizinin yapımcılığını ve yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor. Yeni dizinin yönetici prodüktörleri arasında Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe ve Michaela Starr da yer alıyor. Brant Engelstein, Sarah Carbeiner, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christine, Judalina Neira ve Loreli Alanís eş yönetici prodüktörlükleri üstleniyor. Gen V dizisi, Sony Pictures Television Studios ve Amazon Studios ile Kripke Enterprises, Point Gray Pictures ve Original Film yapımıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı