PUBG 25.2 Yaması, Yepyeni Özelliklerle Yayında: Dragunov DMR, AUG Ayarlamaları ve Chroma Geliştirilebilir Silah Kozmetikleri Şimdi Sizlere

PUBG 25.

  • 31 Ağustos 2023
  • PUBG 25.2 Yaması, Yepyeni Özelliklerle Yayında: Dragunov DMR, AUG Ayarlamaları ve Chroma Geliştirilebilir Silah Kozmetikleri Şimdi Sizlere için yorumlar kapalı
  • 113 kez görüntülendi.
PUBG 25.2 Yaması, Yepyeni Özelliklerle Yayında: Dragunov DMR, AUG Ayarlamaları ve Chroma Geliştirilebilir Silah Kozmetikleri Şimdi Sizlere

PUBG 25.2 Yaması, Yepyeni Özelliklerle Yayında: Dragunov DMR, AUG Ayarlamaları ve Chroma Geliştirilebilir Silah Kozmetikleri Şimdi Sizlere 

Krafton, bugün itibarıyla görenlere göz dağı veren Dragunov silahı, geliştirilmiş AUG taarruz tüfeği ayarlamaları ve büyüleyici Chroma Geliştirilebilir Silah Kozmetik Sistemi’ni içeren PUBG: BATTLEGROUNDS 25.2 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu.

25.2 güncellemesi ana hatlarıyla şöyle:

Dragunov ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Savaş alanını yeniden şekillendirmeye hazır olun! Yeni Seri Nişancı Tüfeği (SNT) Dragunov şimdi oyunda. Bu yüksek güçlü silah olağanüstü bir hasar potansiyeline ve 500 metre etkili menzile sahip. Gücünü daha da artıran ve tüm dürbünlerle uyumlu Dragunov, oyunculara son derece esnek bir oynanış vadediyor. Dragunov’u normal maçlarda, dereceli oyunlarda, antrenman alanlarında ve özel maçlarda kullanabilirsiniz.

AUG Taktiksel Revizyonu

AUG, oyun dünyasının genelinde ortaya çıkan bir silah olarak yeniden entegre edildikten sonra stratejik geliştirmelere tabi tutuldu, bu da kullanımını ve zafer oranlarını artırdı. Silahın bu evrimi doğrultusunda PUBG Corporation, AUG özelliklerini yeniden düzenleyerek atış hızını 720’de dengeleyip yatay ve dikey geri tepmesini güncelledi. Sonuç olarak Beryl M762 ve M416 arasındaki boşluğu dolduran, dengeli ve rekabetçi bir seçenek olarak rüştünü ispat eden, sofistike bir AUG varyantı ortaya çıktı.

Chroma Özelleştirmesiyle Canlı Bir Değişim

PUBG 25.2, Chroma görünümünün çıkışıyla Geliştirilebilir Silah Görünümü Sistemine göz alıcı bir dönüşüm getiriyor ve Chroma, silah kaplamalarına canlı tonlar ve büyüleyici efektler katıyor.   Yalnızca Geliştirilebilir Silah Görünümleriyle sınırlı olmayan Chroma görsel şölenini eklenti kaplamaları, yağma kasaları ve ölüm akışı bildirimlerini kapsayacak şekilde genişleterek oyunculara benzeri görülmemiş bir görsellik yelpazesi sunuyor.

Güncelleme aynı zamanda toplam öldürmeleri ve kafa atışı vuruşlarını takip etmek için BATTLESTAT kaplamasının yenilenmiş bir tasarımını da beraberinde getiriyor.

PUBG 25.2 güncellemesinde PUBG Corporation, topluluk geri bildirimlerini dinlemeye büyük önem verdi ve oyuna bir dizi yeni özellik eklerken, PUBG: BATTLEGROUNDS’un muhteşem deneyimini daha da geliştirmeye odaklandı.

 

KRAFTON, Inc. Hakkında
 Merkezi Güney Kore’de bulunan KRAFTON, Inc., kendisini eğlenceli ve özgün deneyimler sunarak merak uyandıran oyunları keşfetmeye ve yayınlamaya adamıştır. 2007 yılında kurulan KRAFTON, PUBG STUDIOS, Striking Distance Studios, Unknown Worlds, VECTOR NORTH, Neon Giant, KRAFTON Montréal Studio, Bluehole Studio, RisingWings, 5minlab, Dreamotion ve ReLU Games gibi dünyaca ünlü geliştiricilere ev sahipliği yapmaktadır. Her stüdyo, sürekli yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve yenilikçi teknolojilerden yararlanmaya çalışır. Hedefleri, KRAFTON’un platformlarını ve hizmetlerini genişleterek daha fazla oyunsevere ulaşmaktır.

 KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, The Callisto Protocol, NEW STATE MOBILE, Moonbreaker, TERA ve ELYON başta olmak üzere önde gelen eğlence mülklerinden sorumludur. Dokuz ülkeye yayılmış 3.000 kişilik bir ekiple KRAFTON, birinci sınıf yeteneklerden oluşan ve iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlencesine ve derin öğrenmeye doğru genişletmeyi hedefleyen teknoloji odaklı bir şirkettir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı