Sahne Tozunu Yutmaya Hazır mısın?

Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvuru süresi başladı.

  • 05 Ekim 2023
  • Sahne Tozunu Yutmaya Hazır mısın? için yorumlar kapalı
  • 130 kez görüntülendi.
Sahne Tozunu Yutmaya Hazır mısın?

Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvuru süresi başladı.

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Haydi sahne sırası sende’’ sloganıyla tiyatro kursu gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek kursa katılmak isteyen vatandaşlar için başvurular alınmaya başlandı.

Son tarih 13 Ekim

Tiyatro deneyimini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar 13 Ekim tarihine kadar başvurularını 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların ardından Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek tiyatro ve sahneye dair her şey kurs katılımcılarına aktarılacak.

Kültür ve sanatla iç içe

Kültür ve sanatla dolu bir Menderes için çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı kültür ve sanatla iç içe tutmak. Bu kapsamda da ücretsiz tiyatro kursumuzu başlatıyoruz. Başvuru sürecimiz başladı. 13 Ekim tarihine kadar başvuruları tamamlayıp, tiyatro eğitimlerini başlatacağız. 18 yaşını doldurmuş tüm hemşehrilerimizi bu güzel kurstan yararlanmaya davet ediyorum.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı