ünlü fenomen Danla Bilic, Bioderma Photoderm güneş ürünlerinin dijital marka yüzü oldu

Gücünü cildin kendisinden ve ekobiyolojiden alan, dermatologlar tarafından en çok reçetelenen, her cilt tipine ve endişesine yönelik dermatolojik uzmanlık sunan ürünler geliştiren Bioderma’nın güneş kategorisi Photoderm serisinin dijital marka yüzü ünlü fenomen Danla Bilic oldu.

  • 21 Haziran 2023
  • ünlü fenomen Danla Bilic, Bioderma Photoderm güneş ürünlerinin dijital marka yüzü oldu için yorumlar kapalı
  • 190 kez görüntülendi.
ünlü fenomen Danla Bilic, Bioderma Photoderm güneş ürünlerinin dijital marka yüzü oldu

Gücünü cildin kendisinden ve ekobiyolojiden alan, dermatologlar tarafından en çok reçetelenen, her cilt tipine ve endişesine yönelik dermatolojik uzmanlık sunan ürünler geliştiren Bioderma’nın güneş kategorisi Photoderm serisinin dijital marka yüzü ünlü fenomen Danla Bilic oldu. 20 Haziran Salı günü Feriye’de güzel fenomenin katılımıyla düzenlenen lansmanda Photoderm’in ürünleri tanıtıldı.

 Her cilt endişesine yönelik farklı ürünlerle dermatolojik çözümler sunan BiodermaPhotoderm Güneş Koruyucu Serisi ile çok yüksek güneş koruması sunarak cildi hem UVA’ya hem de UVB’ye karşı koruyor. Cildin savunma mekanizmasını koruyarak, %99,8 oranında DNA koruması sağlıyor ve cildi güçlendiriyor. Üstelik cildi önemsediği kadar içeriğiyle de sualtı ekosistemini ve deniz canlılarını koruyan ürünlerin dijital marka yüzü ise ünlü fenomen Danla Bilic oldu. Bu iş birliği, 20 Haziran Salı günü Feriye’de düzenlenen lansmanla duyurulurken ürünler de tanıtıldı. 

 Photoderm dijital marka yüzü Danla Bilic, “Güneşle aram iyi olsa da yaz mevsimini çok sevsem de benim en hassas noktam cildim diyebilirim. Sağlıklı bir cilt için de yaz-kış asla güneş kremi kullanmayı ihmal etmiyorum. Hiç dışarıya çıkmasam bile iç mekanlarda yapılan o çekimler için kullanılan ışıklar bile cildi olumsuz etkileyerek ciltte lekelenmelere sebep olabiliyor. İşte bu yüzden uzun süre önce cildimi güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak için kullanmaya başladığım Bioderma’nın Photoderm serisinden ürünler vardı. Dermokozmetik ve eczanede satılan bir marka olduğundan dermatoloğumun önerisiyle almıştım. Hassas ve leke eğilimli bir cilde sahip olduğum için cilt tipime uyan Bioderma Photoderm güneş ürünlerini o günkü ihtiyacıma göre kullanıyorum. Genelde günlük olarak leke eğilimli ciltlere yönelik güneş kremi Photoderm Spot SPF50+’ı yüzüm ve vücudum için severek kullanıyorum, renkli bir ürün kullanmak istersem ise favorim tüm ciltler için uygun olan, çok yüksek güneş koruması sağlayan, su bazlı, akışkan bir dokuya sahip ve renkli güneş koruyucu Photoderm Aquafluid Light SPF50+. Hatta Photoderm Spot’u gittiğim her yere götürüyorum en son Miami tatilimi onunla yaptım 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı