Japonya İntihar Ormanı Hakkındaki Korkunç Bilgiler

  • 17 Temmuz 2021
  • Japonya İntihar Ormanı Hakkındaki Korkunç Bilgiler için yorumlar kapalı
  • 3.200 kez görüntülendi.
Japonya İntihar Ormanı Hakkındaki Korkunç Bilgiler

İnsanlar tarafından oldukça merak edilen Japonya’daki intihar ormanı olaraktan bilinen Aokigahara ormanı insanlar tarafından oldukça ilgi çekici bulunuyor. Bu muhteşem doğası ile bu tür olayları bağdaştırmak insanlar tarafından oldukça anormal görülüyor. Size bu yazımızda bu ilgi çekici olan orman hakkında bazı bilgiler verdik. Sizlerde aklınızda bulunan Japonya intihar ormanı,  Japonya intihar ormanının hikayesi,  Japonya intihar ormanı nerede, Japonya intihar ormanına nasıl gidilir vb. soruları bu yazımızla birlikte cevaplarını bulmuş olacaksınız.

İntihar Ormanı Yapısı

Japonya’da bulunan intihar ormanın oldukça güzel bir doğaya sahip. Geçmişte aktif yanardağın tortularının bu ormana sıçraması ile bu şekilde orman için güzel bir zemin rengi oluşmuştur. Bu doğa harikasın çevresinde bulunan ağaçlar ile eşsiz bir manzarası bulunuyor. İçerisinde bulunan yürüyüş yolları ile yerel halk tarafından yürüyüşler yapılıyor. Bu ormanda ayni zamanda fotoğrafçılar için harika fotoğraflar çıkıyor.

Ormanın Korkutucu Hikayesi

Bu ormanın bu ismi almasın ilk sebebi bu ormanın bir romanda olayların bu ormanda gerçekleşmesiyle başlamaktadır. Romanda iki kişinin bu ormanda intihar etmesi sonucu bu ormanın adi intihar ormanı olarak kalmıştır. Sonraki süreçlerde ise bu ormanı intihar etme gibi farklı amaçlar ile hareket eden insanlar tarafından oldukça ziyaret etmişlerdir.

Sık sık bu ormanda gerçekleşen intiharlar insanlar tarafından ismi oldukça çok duyulmuştur. Günümüzde bu ormanda intiharla pek fazla olmasa da yine de bir takım intihar vakaları yaşanmakta.

İntiharlar Nasıl Gerçekleşiyor?

Ormanın ünlenmesi ile birlikte bu niyete bulunan insanlar tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Bazı kişiler henüz tam karar veremedikleri icin bu ormana çadırları ile birlikte gitmeyi orada bir kaç gün kamp yaparak kararlarını netleştiriyorlar. Bu ormanın oldukça sık ağaçlar bulunması sebebiyle sabah veya gündüz ışıklarında bile oldukça karanlık görünüyor. Bu durumda intihar etmeye yönelmiş insanları kararlarını negatif bir yönde vermeye sebep oluyor. Hatta bir zamanlar Japonya hükümeti tarafından bu ormandaki intihar vakalarını saklamaya gizli tutmaya karara vermiştir. İlginç gelecektir ama bu ormanda intihar eden insanların bazıları yeni bulunuyor. Hem de arkalarında bıraktıkları sitem dolu mektuplar ile bulunuyorlar.

Ormanda Bırakılmış Otomobiller

Japonya’daki bu intihar ormanına gelen intihar etme niyetinde bulunana kişilerin bazıları araçları ile bu gizemli ormana gelmeyi tercih ediyorlar.  Bu şekilde geldikleri icin araçlarını bırakarak planlamış oldukları eylemi gerçekleştirme yöneliminde bulunuyorlar.

Bu sebeple bu ormanda intihar eylemine kalkışmış kişilerin araçlar burada belirli bir süre kalıyor. Sonrasında eğer gerçekleşen olaylar fark edilirse burada bulunana aracalar yetkili kişiler tarafından uygun bir yere götürüp herhangi bir derecede akrabaya teslim ediliyor. Tabi ki insanlar sadece geride otomobillerini bırakmıyorlar. Geride bıraktıkları bazı önemli eşyalar eğer bulunur ise gerekli işlemler yetkili kişiler tarafından olması gerektiği gibi yapılıyor.